Dünyaya yön veren 40 büyük insan anlatıldı

Akın Akıntürk’ün hazırlayıp sunduğu “Dünyaya Yön Veren 40 Büyük İnsan ve Olayı Sinevizyon Konseri”, Kapaklı ve Veliköy’ün ardından önceki gün de Kızılpınarlı öğrenc

Çerkezköy 17.01.2012 19:13:00 0
Dünyaya yön veren 40 büyük insan anlatıldı
Kapaklı ve Veliköy’ün ardından Gümüşhaneli sanatçı Akın Akıntürk’ün hazırlayıp sunduğu “Dünyaya Yön Veren 40 Büyük İnsan ve Olayı Sinevizyon Konseri” önceki gün de Kızılpınar’daki öğrenciler için düzenlendi. 
 
KIZILPINAR’DA YAPILDI
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ilköğretim öğrencilerine yönelik eğitici ve eğlendirici kapsamında Gümüşhaneli sanatçı Akın Akıntürk’ün hazırlayıp sunduğu “Dünyaya Yön Veren 40 Büyük İnsan ve Olayı” sinevizyon konseri önceki gün Kızılpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay ve mahalle muhtarları da katıldı. 
 
ÖĞRENCİLERE KLİPLER EŞLİĞİNDE ANLATTI
Kızılpınar Anadolu Lisesi, Kızılpınar 125.Yıl İlköğretim Okulu, Kızılpınar İlköğretim Okulu ve Kızılpınar Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin katıldığı programda, Gümüşhaneli sanatçı Akın Akıntürk kendi tekniği olan görüntülü konser eşliğinde dünyaya yön veren 40 büyük insan ve olayı öğrencilere klipler eşliğinde anlattı. Konserin ardından konuşma yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Belediye olarak fırsat buldukça bu tür kültürel faaliyetleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, Akın Akıntürk’e teşekkür plaketi sundu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10