Polis eşleri yemekte buluştu

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın eşi Aysun Asiye Yırtar, polis eşleri ve bayan polis memurları ile tanışma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yırtar, emniyet müdürlü?

Çerkezköy 18.01.2012 20:51:00 0
Polis eşleri yemekte buluştu
Çerkezköy Polis Evi’nde önceki gün saat 14.00’da ‘Tanışma ve Dayanışma Yemeği’ düzenlendi.
 
POLİS EŞLERİ BİR ARAYA GELDİ
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın eşi Aysun Asiye Yırtar ev sahipliği yaptı. Emniyet müdürlüğünde görev alan polislerin eşleri ile bayan polis memurlarının tanışıp kaynaşması amacıyla düzenlenen yemeğe, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz’ın eşi Ayşe Eryılmaz da katıldı.
 
‘TEK YÜREĞİZ’
Düzenlenen tanışma ve dayanışma yemeğinde konuşan Aysun Asiye Eryılmaz, “Çerkezköy’e geleli 6 ay oldu. Bu süreçte düzenlenen ilk tanışma ve dayanışma yemeği ile amacımız polis eşleri ile bayan polis memurlarıyla tanışarak tek yürek olduğumuzu, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu herkese göstermektir” dedi. Yırtar, polis eşleri ve bayan polis memurlarıyla bu gibi organizasyonlarda bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Polis eşleri ve bayan polis memurları, yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10