Gürsoy ailesine plaketli teşekkür

Mustafa Baha Gürsoy Ticaret Limitet Şirketinin maddi ve manevi destekleriyle Atatürk İlköğretim Okulu da doğalgaz sistemine geçti.

Çerkezköy 20.01.2012 20:31:00 0
Gürsoy ailesine plaketli teşekkür

HER ZAMAN YARDIMCI OLACAĞIZ

Katkılarından dolayı Mustafa Baha Gürsoy Ticaret Limitet Şirketinin temsilcisi Münire Gürsoy’a teşekkür plaketi verildi. Atatürk İlköğretim Okulu’nda önceki gün saat 15.00’da düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Okul Müdürü Hüseyin Erdoğan, Mustafa Baha Gürsoy Ticaret Limitet Şirketinin temsilcisi Münire Gürsoy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 KAYMAKAM PLAKET VERDİ
 Mustafa Baha Gürsoy Ticaret Limitet Şirketinin temsilcisi Münire Gürsoy, rahmetli eşi Mustafa Gürsoy’un da 55 yıl önce bu okuldan mezun olduğunu belirterek, “Bu yüzden bu okula bir şeyler yapmak benim için çok önemliydi. Her zamanda elimizden geldiği kadar yardımda bulunacağız” dedi. Okula yardımından dolayı Münire Gürsoy’a plaket veren Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, “Bildiğiniz gibi ilçemiz devamlı büyümekte olan bir yer. Bu büyümenin eğitime de yansıması konusunda yardımlarını esirgemeyen hayırsever Gürsoy ailesine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
 ERTEM’DEN ÇİÇEK
 Gürsoy ailesinin okula kazandırdığı doğalgaz sistemi sayesinde çocukların sıcak ortamlarda eğitim göreceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Ertem, “Rahmetli eşi Mustafa Gürsoy’a bunları rahmet olarak gönderiyoruz. Kendisine rica ettik hiç ikiletmeden yaptı. Bununla ilgili birkaç kişiye gitmiştik onlar başlamadan Münire Gürsoy bitirdi. Bu da diğer zengin vatandaşlarımıza güzel bir örnek olsun” dedi. Ali Ertem, katkılarından dolayı Münire Gürsoy’a çiçek verdi.
Haber / Sedat KARDEŞ
  

0282 726 91 91
0282 747 65 10