BAL’da ikinci devre yarın başlıyor

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ikinci devre heyecanı hafta sonu oynanacak olan 5 karşılaşma ile başlayacak. İlçemiz temsilcisi Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbi

Çerkezköy 20.01.2012 20:48:00 0
BAL’da ikinci devre yarın başlıyor

 Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanına çıkacak.

ÇERKEZKÖYSPOR PAZAR GÜNÜ OYNAYACAK
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ikinci devre heyecanı hafta sonu oynanacak 5 karşılaşma ile başlayacak. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanına çıkacak. Çorlu General Basri Saran Stadı’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
HAZIRLIK KARŞILAŞMALARINA ÇIKTI
Çerkezköyspor ligin ilk devresini 15 puanla beşinci sırada tamamladı. İlk devrenin sona ermesinin ardından Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarına bir hafta verilen aranın ardından başladı. Hazırlıklarına Çerkezköy’de başlayan Çerkezköyspor, ardından Antalya’da hazırlık kampı yaptı. Kamp süresi boyunca iki hazırlık karşılaşmasına çıkan Çerkezköyspor ilk hazırlık karşılaşmasında Ispartaspor’u 1-0 mağlup ederken, Yozgatspor’a ise 2-1’lik skor ile mağlup olmuştu.
GALİBİYET ARAYACAK
Antalya kampının sona ermesinin ardından Çerkezköyspor, Pazartesi günü Çorlu Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarına başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor, son antrenmanına dün çıktı. Dün yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Çerkezköyspor rakibi karşısında bugün oynanacak karşılaşmada galibiyet mücadelesi verecek.
İLK MAÇI ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ KAZANMIŞTI
Çerkezköyspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor ligin ilk devresinde Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk devresinde Çerkezköyspor golü bularak öne geçti. Konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor üst üste bulduğu gollerle skoru 3-1’e getirdi. Son dakikalarda rakibinin bir kişi eksik olmasını değerlendirmek isteyen Çerkezköyspor farkı bire indirmesine rağmen kalan dakikalarda istediğini elde edemeyerek karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
13.30’DA BAŞLAYACAK
Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çerkezköyspor Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. 
LİDER EVİNDE
Lig’de ilk devreyi lider durumda tamamlayan Silivrispor ise evinde Beşyüzevlerspor’u konuk edecek. Silivri Stadyumunda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Silivrispor’u takibini sürdüren F.Karagümrükspor ise deplasmanda Yeniköyspor’a konuk olacak. Pazar günü Çayırbaşı Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada 13.30’da başlayacak. Ligde alt sıralarda bulunan iki takımı Adapazarıspor ile Vitraspor Erenler Sahası’nda karşılaşırken, Garajlar Taçspor ise evinde Akyazıspor’u konuk edecek.
12.GRUP PUAN DURUMU
1-Silivrispor                           18
2-F.Karagümrükspor           18
3-Çorlu Gençlerbirliğispor  17
4-Sultanbeylispor                 17
5-Çerkezköyspor                  15
6-Yeniköyspor                       14
7-Akyazıspor                          13
8-Adapazarıspor                   13
9-Garajlar Taçspor               13
10-Beşyüzevlerspor             10
11-Vitraspor                             2

0282 726 91 91
0282 747 65 10