Narin, ‘Van’ sözünü tuttu

Öğretmenler Haftası’nda Çerkezköy’deki Erguvan Sitesi'nde yapılan satışlardan elde edilen gelirin yüzde 5’ini depremzede öğretmenlere bağışlayacağını açıklayan Narin Park, 53 bin

Çerkezköy 22.01.2012 19:04:00 0
Narin, ‘Van’ sözünü tuttu
Öğretmenler Haftası’nda Çerkezköy’deki Erguvan Sitesi'nde yapılan satışlardan elde edilen gelirin yüzde 5’ini depremzede öğretmenlere bağışlayacağını açıklayan Narin Park, 53 bin 707 TL’yi Van Erciş Öğretmenevi restorasyon çalışmalarına bağışladı.
53 BİN 700 TL BAĞIŞLADI
Van'daki deprem felaketini yaşayanlara destek olmak amacıyla Van'a ziyarette bulunan Narin Park yöneticilerinden Bölge Müdürü Ferda Kara bu bağışı, doğrudan Van Valisi Münir Karaloğlu'na teslim etti. Vali Karaloğlu da yapılan bağış nedeni ile  bir teşekkür yazısı verdi. Çerkezköy Narin Park konut projesinin ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde Öğretmenler Haftası boyunca gerçekleşen satış gelirinin yüzde 5'i Erciş Öğretmenevi'ne bağışlandı. Erguvan Sitesinde Öğretmenler günü kapsamında yapılan satışların yüzde 5'i olan 53 bin 707 TL’lik tutar, Erciş Öğretmenevi'nin restorasyon çalışmaları için harcanacak.
ÖĞRETMENLERİN PAYI ÇOK BÜYÜK
Konuyla ilgili açıklama yapan Ferda Kara, Türkiye’nin gelişiminde öğretmenlerin payının çok büyük olduğunu belirterek “Narin Park yöneticileri olarak bizler de Van'daki felaketi yaşayan halkımızın acılarını bir nebze de olsa paylaşmak, elimizden geldiğince onlara destek olmak amacı ile bugün buradayız. Çerkezköy'de hayata geçirdiğimiz projeden gerçekleştirdiğimiz satışlar bugün yaptığımız yardımın temellerini oluşturdu” dedi.
TRAKYA’NIN İLK ENTEGRE PROJESİ
İstanbul'a 45 dakikalık mesafe olan Çerkezköy’de yer alan toplam 7000 konutluk Narin Park Projesi, Martı GYO güvencesiyle kaliteli inşaat ve doğru kentleşmenin çarpıcı bir örneğini oluşturuyor ve Trakya'nın ilk modern, entegre ve büyük projesi olarak dikkat çekiyor.
Eğlenceden spora, sağlıktan eğitime ve kültür - sanata kadar bir kentte bulunabilecek tüm avantajları sunan Narin Park, sakinlerine aynı zamanda doğayla bütünleşme imkanı da sağlıyor. İstanbul'un yoğun temposundan, trafiğinden yorulanlar şehir hayatının sunduğu imkânlardan vazgeçmelerine gerek kalmadan Çerkezköy'de huzurlu ve güvenli bir yaşam kurabiliyor.
KONFORLU BİR YAŞAM SUNUYOR

Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde evler sıfır peşinat veya sıfır faiz gibi herkese uygun ödeme planlarıyla satışa sunuluyor. Erguvan Sitesi'nden daire alanlar ayrıca, ankastre beyaz eşyalar, depo alanı, görüntülü dijital intercom sistemi ve kombili ısıtma sistemi gibi avantajları olan yaşam alanlarına kavuşuyor. Narin Park Erguvan Sitesi, sosyal yaşam alanları, özel dış mekân peyzaj uygulaması ve 24 saat güvenlik hizmetiyle sakinlerine konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10