Evinde çıplak halde ölü bulundu

Çorlu’da kiralığı evde tek başına oturan 48 yaşındaki Gönül İnan, dün gece yatak odasında çıplak halde ölü bulundu. Başına vurularak öldürüldüğü tahmin edilen İnan’ı

Çerkezköy 23.01.2012 22:13:00 0
Evinde çıplak halde ölü bulundu

Çorlu’da kiralığı evde tek başına oturan 48 yaşındaki Gönül İnan, dün gece yatak odasında çıplak halde ölü bulundu. Başına vurularak öldürüldüğü tahmin edilen İnan’ın cesedi yapılan incelemenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

ÖLÜ OLARAK BULUNDU

 

Olay, Şeyhsinan Mahallesi Ruşenler Sokak Demircan Apartmanının 1. katında meydana geldi. İddiaya göre evde tek başına yaşayan Gönül İnan’dan 3 gündür haber alamayınca eve gelen temizlikçisi N.D., içeriden televizyon sesi gelmesine rağmen kapı açılmayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı çilingir ile kırarak içeri girdi. Gönül İnan, yatak odasında çıplak vaziyette ölü olarak bulundu. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman da olay yerine gelerek konu hakkında bilgi aldı.

 

BAŞINA VURULMUŞ

 

Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemede, hayatını kaybeden Gönül İnan’ın başından yaralı olduğu tespit edildi. Evde delil olarak çok sayıda malzemeye el konulurken, polis ekipleri de apartman sakinlerine İnan’ı sordu.  katlı binanın tamamındaki daireleri gezerek Gönül İnan’ı sordu. Bina sakinleri tarafından, İnan’ın geçtiğimiz yıl bu apartmana taşındığı, hiç kimse ile konuşmadığı için tanınmadığı ve İnan’ın evine bir kadın temizlikçinin geldiği belirtildi. Yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

TEMİZLİKÇİ VE TAKSİCİ GÖZALTINDA

 

Ölüm sebebini araştıran polis ekipleri, Gönül İnan’ın temizlikçisi N.D ile taksici Y.P’yi ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Temizlik işlerini yapan N.D.’nin ifadesinde, Gönül İnan’ın rahatsız olduğunu, temizlik işleri ile yemek yapmaya geldiğini ancak dört gündür İnan’ın kendisini aramadığını söylediği öğrenildi. Taksici Y.P.’nin ise zaman zaman İnan’ın hastane ve gideceği diğer yerlere götürdüğünü söylediği öğrenildi.

 

CİNYATE Mİ İNTİHAR MI ?

 

Polis olayla ilgili olarak Gönül İnan’ın başından aldığı darbe sonucu hayatını kaybetmesiyle birlikte, yere düşme sonucu mu hayatını kaybettiğini ya da cinayete mi kurban gittiğini araştırıyor. Olayla ilgili olarak apartmanın girişinde bulunan güvenlik kamerası da inceleme alındı. Soruşturma sürüyor.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10