Çerkezköy’den törenle uğurlandı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık 2.5 yıldır görev yaptıktan sonra Çrolu Havaalanı Şube Müdür Yardımcılığına atanan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Murat O

Çerkezköy 23.01.2012 22:39:00 0
Çerkezköy’den törenle uğurlandı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 2.5 yıl görev yaptıktan sonra Çorlu Havaalanı Şube Müdür Yardımcılığı görevine atanan Murat Ogan’a veda töreni düzenlendi.

 

VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Dün saat 12.00’da Çerkezköy Polisevinde düzenlenen programa Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Ogan, Emniyet Amiri Sedat Kayrak, Başkomiser Halis Sarıyıldız, Komiser Yardımcıları Necmi Arpacı, Aykut Civan, Barış Gökçeaslan, Faruk Pala, Bülent Dinç ve polis memurları katıldı.

 

“BİZLER GÖREV İNSANLARIYIZ”

 

Programda konuşan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar “Emniyet Müdür Yardımcımız Murat Ogan’a havaalanı şube müdür yardımcılığı görevi verildi. Bizler görev insanlarıyız. Nerede görevlendirme yaparsak da,  maalesef alıştığımız ortamdan bu şekilde ayrılmak zorunda kalıyoruz. Ülkenin çeşitli yerlerinde hizmetler veriyoruz. Bu tür görev değişikliklerimiz oluyor. Murat Ogan,  burada çalıştığımız süre zarfında başarılı çalışmalarında, çalışkanlığı özverisi ile kendisini kanıtladı” dedi. Ogan’a yeni görevinde başarılar dileyen Kadir Yırtar, kendisine Çerkezköy’deki hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Murat Ogan da “Sizlerle 2.5 yıl boyunca güzel günler geçirdik. Çerkezköy hep güzel hatırlayacağım” dedi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10