Para, canına mal oldu

Çorlu’da tek başına yaşadığı evin yatak odasında çıplak halde ölü bulunan 48 yaşındaki Gönül İnan'ın katili, 50 lira karşılığında ilişkiye girdiği 32 yaşındaki fabrika i

Çerkezköy 25.01.2012 10:33:00 0
Para, canına mal oldu
Çorlu’da tek başına yaşadığı evin yatak odasında çıplak halde ölü bulunan 48 yaşındaki Gönül İnan'ın katili, 50 lira karşılığında ilişkiye girdiği 32 yaşındaki fabrika işçisi Mustafa Başkale çıktı. Başkale’nin ifadesinde, ilişkiye girdiği kadınla, 30 lira fazla para istediği için tartıştığını ve ardından başına kuru sıkı tabanca ile vurduğunu söylediği öğrenildi.
TELEFONLAR İNCELENDİ
Şeyhsinan Mahallesi, Ruşenler Sokak üzerindeki Demircan Apartmanı'nın 1'inci katında tek başına kalan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan Gönül İnan, geçtiğimiz Cumartesi günü evinin yatak odasında çıplak bir halde polis tarafından ölü bulunmuştu. Başına aldığı darbe ile öldüğü belirlenen İnan'ın evinde yapılan incelemenin ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri, olay günü evde erkek iç çamaşırı ile çorap buldu. Polis, bulduğu deliller ve Gönül İnan'ın üç adet cep telefonunu inceleye aldı. Yapılan incelemenin ardından İnan'ın en son bir fabkrikada işçi olarak çalışan Mustafa Başkale ile görüştüğü tespit edildi.
GÖZLATINA ALINDI
Bunun üzerine polis ekipleri, bir pansiyonda yaşayan Mustafa Başkale'yi yakalamak için çalışmalarına başladı. Pansiyondan ayrıldığı ve bir arkadaşının evinde olduğu tespit edilen Mustafa Başkale, önceki akşam burada gözaltına alındı. Evdeki iç çamaşırı ile çorabın da Başkale'ye ait olduğu belirlendi.
30 LİRA İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Gönül İnan ile 50 TL karşılığında ilişkiye girdiklerini anlatan Mustafa Başkale’nin ifadesinde, olay günü Gönül İnan ile 50 TL karşılığında ilişkiye girmek için anlaştığını, ilişkinin ardından anlaştığı parayı kendisine verdiğini, ancak 30 TL fazla para isteyince aralarında tartışma çıktığını ve kavga etmeye başladıklarını, sinirlerine hakim olamayarak yanındaki kuru sıkı tabancanın kabzesiyle ile Gönül İnan’ın başına hızlı hızlı vurmaya başladığını, daha sonra giyinerek evden çıktığını ve tabancayı da çöpe attığını söylediği öğrenildi.
ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ
Polisteki sorgusunun ardından Mustafa Başkale Çelik yelek giydirilerek Çorlu Adliyesi'ne getirildi. Burada hakim karşısına çıkan Başkele, 'Kasten Adam Öldürme” suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderildi.
CENAZEYİ TEMİZLİKÇİ ALDI
Gönül İnan'ın cenazesi, evine temizlik yapmak için gelen N.D. ve onun yakınları tarafından Adli Tıp'tan alınarak Çorlu'ya getirildi. Gönül İnan'ın cenazesi, Çorlu Merkez Camisii'nde cemaatin katıldığı cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.
Haber / Cem BÜLBÜL
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10