Bozkurtlar Trakya Şöleni’nde buluştu

Tekirdağ Ülkü Ocakları tarafından hafta sonu Tekirdağ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen gecede ülkücü sanatçılar sahne aldı.

Çerkezköy 25.01.2012 10:38:00 0
Bozkurtlar Trakya Şöleni’nde buluştu
Tekirdağ Ülkü Ocakları tarafından hafta sonu Tekirdağ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen gecede ülkücü sanatçılar sahne aldı.
ŞÖLENDE BİR ARAYA GELDİLER
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Meral, İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, İstanbul Ülkü Ocakları Eski Başkanı Erdem Karakoç ve 4 Nisan’da gösterime girecek olan Ülkücüler Filmi’nin yapımcılarının yanı sıra çok sayıda parti yöneticisi ve ülkücü gencin katıldığı gece Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Ferhat Ersayın’ın açılış konuşması ile başladı.
“ÜLKÜCÜLER ÜZERİNDEN SENARYO YAZILIYOR”
Gecede sahne alan Zafer İşleyen’in hareketli şarkılarına salonu dolduran gençler sloganlar ve tekbirlerle tempo tutarak eşlik etti. Zafer İşleyen’in konserinin ardından kısa bir konuşma yapan MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral Türkiye’de dün olduğu gibi bugün de birilerinin boş durmadığına dikkat çekerek “Milli refleksleri yüksek ülkücü gençler üzerine çeşitli senaryolar yazılıyor ve bu senaryoların sahneleneceği mecralar aranıyor” dedi. Bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkeye ihanet edenlerin sayısının her gecen gün artmakta olduğunu ifade eden Meral, son günlerin Ermeni modasına kapılan Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan’ın “Hrant Dink'in Türklüğe hakaret etmediği halde mahkemenin Hrant Dink'i cezalandırdığı, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin de Hrant Dink'e verilen ceza nedeniyle mahkum ettiği” şeklindeki yazısına da sert tepki gösterdi.
“ÜLKÜCÜLERİ GÖZLERİNİN ÖNÜNE GETİRSİNLER”
Türkiye Cumhuriyetinin ekmeğini yiyip Türklüğe ve onun değer yargılarına hakaret etmenin kimseye bir şey kazandırmayacağını vurgulayan MHP Tekirdağ İl Başkanı Meral, “Türkiye üzerinde birtakım ince hesap yapanların gözden kaçırdıkları Ülkücüleri bir kez daha gözlerinin önüne getirmeliler” dedi.
PARTİLİLER EŞLİK ETTİ
Yunus Meral’in konuşmasının ardından sahne alan sanatçı Ali Kınık’ın bağlamasına salonu dolduran binlerce partili eşlik ederken; gecede açık artırmaya çıkarılan özel tabloyu da 2 bin TL veren Sertaç Alkaya aldı. Açık artırmanın ardından sahneye çıkan sanatçı Ahmet Şafak salonun küçük olmasına tepki gösterdi. “Bu salonları düşünüp yapan zihniyetleri görüyorsunuz. Daracık mekanları bu millete reva görenlere bakın. Bunlar Ülkücülerin sayısını bilmiyorlar” diyen Ahmet Şafak, Türkiye’deki spor salonlarının çarpıklığına dikkat çekti.
ÜLKÜCÜLERİ COŞTURDU
“Moral bozukluğu ile başladığım bu konseri siz ülküdaşlarımın sıcaklığı ile sürdürelim” diyerek Tekirdağ Kapalı Spor Salonu’nu dolduran binlerce ülkücüyü coşturan Şafak, zaman zaman salondaki küçük çocuklarla şakalaşırken zaman zaman da seyirciler arasına girerek bir taraftan sevenleri ile fotoğraf çektirdi, bir taraftan da gönüldaşlarının şarkılarına eşlik etmelerini istedi.
PLAKET VERİLDİ
Gecenin sonunda Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Ferhat Ersayın tarafından
Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Taner Karaoğlu, Rada İnşaat’tan Osman Yılmaz, Erzurum İnşaat’tan Salih Tekin, Avukat Murat Öztürk, Sertaç Alkaya, Nast Aracılık Hizmetleri, MHP İl Başkanı Yunus Meral, işadamı Recep Vural, Gazeteci Şaban Kardeş ile Ülkücü Filmi Belgesel Yapımcılarına teşekkür plaketi verildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10