Terk edilince kendini astı

Tekirdağ’da 63 yaşındaki Hüsamettin Köroğlu, bir yıl önce kendisini terk edip 83 yaşındaki bir adamla evlenen eşinin ardından bunalıma girip kendisini asarak hayatına son verdi.

Çerkezköy 27.01.2012 18:43:00 0
Terk edilince kendini astı

Tekirdağ Orta Camii Mahallesi Soylu Sokak’da bir apartmanın üçüncü katında kiracı olarak oturan 3 çocuk babası ve SSK emeklisi olduğu öğrenilen 63 yaşındaki Hüsamettin Köroğlu’ndan 3 gündür haber alamayan arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirdi.

3 GÜN SONRA BULDULAR

İhbar yerine olay yerine gelen ve çilingir vasıtası ile içeriye giren polis ekipleri, içeriye girdiklerinde Hüsamettin Köroğlu’nu evin salonunda iple kendini asmış vaziyette buldu. Adli Tıp doktoru ve Cumhuriyet Savcılığının yaptığı incelemede Hüsamettin Köroğlu’nun 3 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Köroğlu’nun cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi,olayla ilgili soruşturma sürüyor.

EŞİ TERK ETTİ

Hüsamettin Köroğlu’nun arkadaşları kendisinin çevrede sevilen biri olduğunu söyledi. Daha önce yaptığı iki evlilikte mutluluğu bulamayıp eşlerinden ayrılan ardından Karamürsel’den geldiği Tekirdağ’da yaptığı son evliliği 23 yıl süren Köroğlu’nun eşinin bir yıl önce kendisini terk ederek 83 yaşındaki bir adamla evlendiği öğrenildi. Köroğlu’nun arkadaşları da “bize kendini öldüreceğini söylüyordu” iddiasında bulundu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10