Kızılpınar, Ahımehmetspor’u konuk edecek

1.Amatör Küme B Grubu’nda lider Ulaş Belediyespor takibini sürdüren Kızılpınar Belediyespor 16.hafta karşılaşmasında evinde Ahımehmetspor’u konuk edecek. Ligde kalan üç hafta öncesi Ulaş Belediyes

27.01.2012 19:46:00 0
Kızılpınar, Ahımehmetspor’u konuk edecek
1.Amatör Küme B Grubu 16.hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyespor evinde Ahımehmetspor ile karşı karşıya gelecek.
İLK DEVREYİ 15 PUANLA KAPATTI
Ligin ilk devresini 15 puanla tamamlayan Kızılpınar Belediyespor 10 hafta deplasmanda Kapaklıspor’u 2-0 mağlup etti. Bir sonraki hafta evinde Trexta Fevzipaşaspor’u konuk eden Kızılpınar Belediyespor rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen karşılaşmadan 7-3’lük galibiyet çıkarmıştı. Ligin 12.hafta karşılaşmasında Sarayspor’u deplasmanda 2-0’lık skor ile mağlup eden Kızılpınar Belediyespor bir sonraki hafta lider Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatmasına rağmen ikinci devre toparlanan temsilcimiz karşılaşmadan 4-1’lik rahat galibiyet ile ayrılmıştı. 14.haftayı bay geçen Kızılpınar Belediyespor son hafta ise deplasmanda karşı karşıya geldiği Büyükyoncalıspor’u gole boğmuştu. Karşılaşmadan 12-0’lık galibiyet ile ayrılan Kızılpınar Belediyespor haftaya 30 puanla ikinci sırada girmişti.
ERTELEME KARŞILAŞMASINI KAZANDI
Kızılpınar Belediyespor’un rakibi Ahımehmetspor ise ligde 14 puanla beşinci sırada bulunuyor. Son hafta erteleme karşılaşmasında Ahımehmetspor Sarayspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan konuk ekip ilk devrenin son dakikalarında bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Üstünlüğünü ikinci devrede de sürdüren konuk ekip Ahımehmetspor son dakikalarda bulduğu ikinci golle tamamen rahatladı. Kontrollü oyununu maç sonuna kadar sürdüren Ahımehmetspor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı.
HEDEF ÜÇ PUAN
Şampiyonluk için önlerinde 3 yol kaldığını belirten Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak “ Son haftalarda göstermiş olduğumuz başarılı oyunu Ahımehmetspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Lider Ulaş Belediyespor’un 3 puan gerisinde bulunuyoruz. Kalan üç karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak Ulaş Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ahımehmetspor’u mağlup ederek şampiyonluk yarışında önemli bir engeli geride bırakmış olacağız. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Bu zorlu karşılaşmaya bizleri sezon başından itibaren destekleyen taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.
MAÇ YARIN OYNANACAK
Kızılpınar Belediyespor ile Ahımehmetspor ligin 16.hafta karşılaşmasında Kızılpınar Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Gürcan Çalışkan, Süleyman Sülün ve Sedef Aktan hakem üçlüsü yönetecek.
İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR
Ligde haftaya 33 puanla ilk sırada giren lider Ulaş Belediyespor evinde Vakıflar Güvenspor’u konuk edecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Yusuf Kaya, Cüneyt Gülşen ve Mesut Tufan hakem üçlüsü yönetirken karşılaşmada 13.00’de başlayacak. Ligin alt sıralarını ilgilendiren önemli karşılaşmada ise 14 puanlı Sarayspor ile 11 puanla son sırada yer alan  Şalgamlı Belediyespor karşı karşıya gelecek. Saray Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma 13.00’de başlarken, karşılaşmayı Y.Ziya Erdinç, Osman Yıldız ve Taşkın Çoklu yönetecek.
PUAN DURUMU
1- Ulaş Belediyespor 33
2- Kızılpınar Belediyespor 30
3- Kapaklıspor 27
4- Trexta Fevzipaşasopor 17
5- Ahımehmetspor 14
6- Sarayspor 14
7- B.Yoncalıspor 13
8- Vakıflar Güvenspor 12

9- Şalgamlı Belediyespor 11 


0282 726 91 91
0282 747 65 10