Prizde unutulan soba, yangına neden oldu

Tekirdağ'da evli ve 3 çocuk sahibi 42 yaşındaki Dilek Hakin'e ait evde prize takılan olan elektrikli soba fişinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, itfaiyenin müda

Tekirdağ 30.01.2012 10:28:00 0
Prizde unutulan soba, yangına neden oldu

Tekirdağ'da evli ve 3 çocuk sahibi 42 yaşındaki Dilek Hakin'e ait evde prize takılan olan elektrikli soba fişinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

ALEVLET TÜM EVİ SARDI

Yangın önceki gün saat 17.00 sıralarında Gündoğdu Mahallesi Çiftlikönü Caddesi'nde 3 katlı apartmanın ikinci katında çıktı. Dilek Hakin, 3 çocuğuyla birlikte alışveriş yapmak için çarşıya çıktı. Kısa bir süre sonra evde elektrikli sobanın prize takılı olan fişin, kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Dumanları gören çevre sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri büyüyen alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Bu sırada alışverişten dönen Dilek Hakin ve annesi, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini gözyaşları içinde izledi.

EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Diğer dairelere sıçramadan yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarınıtamamlarken ilk belirlemelere göre yangının prize takılı olan elektrikli soba fişinin kısa devre yapması sonucu çıktığı belirlendi. Yangın dolayısıyla, evdeki tüm eşyalar kullanılamaz hale geldi. Polisin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10