Hazırlık maçında gülen Malkaraspor oldu

Süper Amatör Lig takımlarından Malkaraspor hafta sonunda Bölgesel Amatör Lig 11.grup takımlarından Keşanspor ile hazırlık maçı yaptı. Güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Malkaras

Malkara 30.01.2012 20:56:00 0
Hazırlık maçında gülen Malkaraspor oldu
Malkaraspor, Pazar günü  saat 13.00'de Keşan Atatürk Stadı'nda Bölgesel Amatör Ligi 11. Grupta yer alan Keşanspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Maçtan önce 7 Ocak 2012 cumartesi günü geçirdikleri elim kaza sonucu hayatını kaybeden Keşanspor'lu futbolcular Güner Yıldız ve Can Çetinkaya için saygı duruşunda bulunulurken, Malkaraspor maça siyah bant ile çıktı. Malkaraspor maça 1- Ozan, 2- Erdem, 3- Erhan, 4- Kubilay, 5- Uğurcan, 6- Özgür Duğuran, 7- Cihangir, 8- Eser, 9- Muzaffer, 10- Ufuk İzgi ve 11- Nurullah ile başlarken oyuna sonradan Erdi, Musa ve Berkan dahil oldu. Keşanspor ise maça Can, Rıfat, Rıdvan, Yaver, Adnan, Barış, Serkan, Emre, Yasin, Şahin, Çağatay ilk onbiriyle başladı. İkinci yarıda Keşanspor’da oyuna 4 as futbolcu Hakan, Gökhan, Muharrem, Melih dahil oldu. 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Maçın başlama düdüğüyle beraber iki takımda ilk devrenin sonuna kadar kontrolü ellerinden bırakmadılar. Maçtaki ilk tehlikeli atak 19. dakikada Malkaraspor'dan geldi. Kaptan Ufuk İzgi harika bir ara pas atarak Nurullah ile topu buluşturdu, Nurullah kaleciyle karşı karşıya kaldığı bu pozisyonda, topu kalenin sağından dışarı gönderdi. Az farkla dışarı çıkan bu topla Malkaraspor öne geçme fırsatını değerlendirememiş oldu. 35. dakikada ceza yayına çok yakın bir mesafeden frikik kazanan Keşanspor'da duran topu Yaver kullandı, kaleci Ozan uçarak harika bir kurtarış yapıp kalesinde gol izni vermedi. 40. dakika oynanırken ceza sahasına girmeden sağ çaprazda bulunan Ufuk İzgi'ye atılan hava topuna Ufuk İzgi yarım vole vurdu ama top az farkla üst ağlarda kaldı.
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken, maçın 2. yarısıyla beraber hem soğuk daha da kendini hissettirmeye başladı hem de goller maça renk kattı. 49. dakikada ev sahibi takım geliştirdiği atakta bir anda hiç kimsenin beklemediği zamanda golü buldu, verilen pasa Erhan araya girip topu kornere atmak isterken topu kendi ağlarına gönderdi ve bu gol ile Keşanspor 1-0 öne geçti. 55. dakikada Keşanspor'un Malkaraspor'a attığı golün kopyası yaşandı. Kendi kalesine gol atan Erhan sol kanattan ortayı yaptı, Keşanspor stoperi Ahmet ile Nurullah topa yükseldi, Ahmet'in ters kafa vuruşu kalede Can'ın uzanamayacağı yere gidince top ağlarla buluştu ve durum 1-1 oldu.
İKİ TAKIMDA BOŞ DURMADI
61. dakikada yeşil siyahlı takım çok etkili geldi, orta alandan Özgür Duğuran'ın harika milimetrik pasında Ufuk İzgi kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ufuk düzgün bir vuruş yaptı ama kaleci topu önledi, tekrar kendisine gelen topa Ufuk İzgi net ve ustaca bir vuruş yaparak takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. 67. dakikada Malkaraspor atağında bu sefer Cihangir Gürsoy harika bir pas verdi ve yine kaleciyle karşı karşıya kalıp, kaleciyi çalımlayan Ufuk İzgi topu ağlara gönderdi. 3-1. 72. dakikada kaleye 30 metre uzaklıktan serbest vuruş kazanan Keşanspor'da duran topların usta ismi Yaver kullandığı serbest vuruşu gol ile sonuçlandırdı ve durumu 3-2 yaptı. 76. dakika oynanırken Keşanspor'dan Melih fırsatçılığını ve kalitesini göstererek yaşanan karambolde Malkaraspor defansından önce davranıp topu ağlara gönderince maça eşitlik geldi 3-3.
İKİNCİ YARI SEKİZ GOL İZLEDİLER 
80. dakikada Malkaraspor'dan Muzaffer Çam sağ kanattan isabetli bir orta yaptı, topla buluşan Cihangir Gürsoy net bir vuruşla takımını bir kez daha öne geçirdi 4-3. 86. dakikada oyuna sonradan dahil olan Erdi, rakipten gelen topu orta alanın ön tarafından kafayla Eser'e gönderdi, Eser kaleciyle karşı karşıya kalmışken sahalarda ender görülen enfes bir çalımla kaleciyi geçti ama rakip defans futbolcusu tarafından ceza sahası içinde yere düşürüldü ve Eser Malkaraspor'a penaltı kazandırmış oldu. Penaltıyı Muzaffer kullandı, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderen Muzaffer Çam maçın sonucunu belirlemiş oldu. 5-3.   

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10