Kaptan’a sürpriz doğum günü

Sultanlar TVF Işıkspor Bayan Voleybol Takımı galibiyetinin ardından Güneşler Otelde Kaptan Nihal Çalışkan’ın doğum gününü kutladılar.

30.01.2012 21:02:00 0
Kaptan’a sürpriz doğum günü

 Güneşler Otel’de Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Nihal Çalışkan’ın doğum günü kutlandı. Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, yönetim kurulu teknik heyet ve takım arkadaşlarının katıldığı kutlamada Kaptan Nihal duygulu anlar yaşadı.

‘BİRİNCİ LİGİ ÇERKEZKÖY’E ARMAĞAN EDİN’

Kaptanın doğum gününü kutlayan Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, Ligde çekişmenin daha çok artacağını ve can havliyle bütün takımların yukarı çıkmaya çalışacağını dile getirdi. İnşallah önümüzdeki Sarıyer maçını da alarak yola devam edeceğiz diyen Korkmaz, Voleybolculara “Kalan zor maçlarımızı dışarıda oynayacağız. Bu konuda sizden bundan sonraki günlerde güzel bir şekilde çalışıp birinci ligi Çerkezköy’e armağan etmenizi istiyorum” dedi.

FİLİZ SARIYER MAÇINDA OYNAYACAK

Birinci Lig için Çerkezköy halkına söz verdiklerini hatırlatan Korkmaz, inşallah söz verdiğimiz gibi Voleybol’da birinci lige Futbol’da da üçüncü lige çıkacağız dedi. İki kulvarda da üst düzey takım olduklarını ifade eden Korkmaz, sakat oyuncuların iyileşmesi sonucu daha da güçleneceklerini söyledi. Filiz’in de Sarıyer maçına yetişeceğini belirten Korkmaz, yeni transfer Dilek’in ise Sarıyer maçına yetişmese de bir sonraki maça yetişeceğini söyledi.

‘HEPİMİZ İÇİN DİLEK TUTTUM’

Arkadaşlarının getirdiği sürpriz doğum günü pastasını görünce duygulanan  Kaptan Nihal, “doğum günümü unutmayıp bana sürpriz yaptığınız için çok teşekkür ederim.  Hepimiz için çok iyi dileklerde bulundum. Karşılaşmalara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta da Sarıyer maçına çıkacağız. Bu maçı da alarak Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. Her maçta olduğu gibi bu maçada kazanmak için çıkacaklarını söyleyen Kaptan Nihal, “Son haftalara yaklaştıkça heyecan ve performans üst düzeye çıkıyor. Bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde güzel bir oyun ortaya koyacağız. İnanıyorum ki arkadaşlarımla beraber Çerkezköy’e birinci ligi armağan edeceğiz” dedi Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ.


0282 726 91 91
0282 747 65 10