Ulaş Belediyespor puan kaybı yaşadı

Tekirdağ 1.Amatör Lig B Grubu’nda Kızılpınar Belediyespor ile amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Ulaş Belediyespor hafta sonunda evinde Vakıflar Güvenspor’u konuk etti. Maçın başlarında 1-0 öne

30.01.2012 21:05:00 0
Ulaş Belediyespor puan kaybı yaşadı

Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Ulaş Belediyespor etkili başladı. Maçın başında atak bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. İlk devrenin son dakikalarında beraberlik golü için bastıran Vakıflar Güvenspor arzuladığı gole kavuşurken, karşılaşmanın ilk devresi de karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.

VAKIFLAR GÜVENSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine göre daha atak başlayan ev sahibi ekip Ulaş Belediyespor organize ataklarla etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi ablukaya alan Ulaş Belediyespor ilerleyen dakikalarda iki gol bularak skoru 3-1 yaptı. Oyun disiplininden kopmayan konuk ekip Vakıflar Güvenspor bulduğu golle ümitlendi. Rakibi karşısında etkili hücumlar geliştirerek rakibini oyundan ekarte eden Vakıflar Güvenspor iki gol bularak karşılaşmada ilk kez öne geçti.

BİR PUAN İLE KAPATTI

Kalesinde arka arkaya üç gol gören ve 4-3’lük skor ile mağlup duruma düşen ev sahibi ekip Ulaş Belediyespor son dakikalarda beraberlik için yüklendi. Savunmada hata yapmayan ve rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan Vakıflar Güvenspor birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Uzatmalarda bir gol bulan Ulaş Belediyespor skoru 4-4 yaptı. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan maçta son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmadan beraberlik ile ayrılarak taraftarını üzen Ulaş Belediyespor son iki haftaya temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor’un bir maç fazlasıyla dört puan önünde bulunuyor.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10