Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Malkara Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı önceki gün saat 16.00’da Belediye Meclis odasında gerçekleştirildi.

Malkara 31.01.2012 20:25:00 0
Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Malkara Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı önceki gün saat 16.00’da Belediye Meclis odasında gerçekleştirildi.

PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Yapılan toplantıya Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri Ümran Bilgin, Dr. Refet Çeviker, Turan Ayhan, Sabri Özdilek, Hüseyin Çelebi, Sibel Gürcan ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri katıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda “Ambalaj Atıklarının Toplanması ve Ayrışma Projesinin son durumunun görüşülmesi, Böbrek Vakfına yeni bir Diyaliz Ünitesi açılması için yer tahsisinin görüşülmesi, Küçük Sanayi Sitesinin Yeşil Alanlarının bakım ve onarımlarının yapılmasının görüşülmesi” konularında bilgiler verilerek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

DESTEK BEKLİYORUZ

Ambalaj Atıklarının Toplanması ve Ayrışması Projesiyle ilgili Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Belediye Fen İşleri Müdürü Bülent Yavaş ve Belediye Çevre Mühendisi Lebriz Kuşçu projenin son durumu ile ilgili bilgi verirken, Böbrek Vakfına yeni bir Diyaliz Ünitesi açılması için yer tahsisi yapılması ile ilgili Belediye Başkanı Birol Kaya ve Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu görüş alışverişinde bulundu. Küçük Sanayi Sitesinin Yeşil Alanlarının Bakım ve onarımlarının yapılması konusunda belediyenin gerekli tedbirleri alacağını ifade eden Başkan Kaya, Sivil Toplum Örgütlerinden de Malkara’nın gelişmesi için gerekli desteği beklediklerini belirtti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10