‘Bu noktaya zor geldik, kolay gitmeyiz’

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, hayati önem taşıyan Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı deplasmanı hazırlıklarını tüm hızıyla

31.01.2012 20:39:00 0
‘Bu noktaya zor geldik, kolay gitmeyiz’
Aroma Bayanlar Voleybol Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı 16.hafta karşılaşmasına hazırlanıyor.
ZORLU BİR GRUPTAYIZ
Lig’deki puan durumuna göre matematiksel hesaplamalarda hiçbir yanılgının olmadığını ifade eden Pişiren, bulunduğumuz yeri hesaplamıştık ve  kaybedilmiş bir şey yok dedi. Takımın averajının çok iyi olduğunu söyleyen Pişiren, “Sezon başında 49 artı averajın yarı finale yeteceğini söylemiştik. Hiçbir sezon İstanbul grubu bu kadar zor olmadı. Geçen sene 36-37 puan yarı finale yeterken, busene 49-50 puan gerekiyor. Bu da grubumuzun ne kadar zorlu olduğunu gösteriyor” dedi.
FİLİZ SARIYER MAÇINA YETİŞEBİLİR
Biz takımımızdan bir düşüş bekliyorduk diyen Pişiren, bu hafta itibarı ile toparlanıp yükselişe geçmeyi bekliyoruz dedi. Filiz’in olmaması nedeniyle  yepyeni bir servis karşılama düzeni ile oynamamızı gerektirdi. Bunu da gözden uzak tutmamalıyız diyen Pişiren, Filiz’in yoğun bir tedavi programı ile Sarıyer maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirtti.
KAZANMAYI HEDEFLİYORUZ
Sarıyer Belediyespor maçının ligdeki sıralama açısından hayati önem taşıdığını ifade eden Pişiren, bütün konsantrasyonumuzu bu maça vereceğiz dedi. Rakibinde çok iyi bir transfer yaptığını bildiklerini belirten Pişiren, ilk defa iyi oynamayı değil kazanmayı hedefleyeceğiz. Kazanırsak da yarı final için büyük bir şans yakalayacağız dedi. Buralara gelene kadar çok çaba sarf ettiklerini vurgulayan Pişiren, “yerimizi korumak içinde ekstra bir çaba sarf edecek gücümüz var” dedi.

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10