Vali Yaman’dan Kırklarelispor’a destek

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Kırklareli'ni temsil eden Kırklarelispor takımına Kırklareli Valisi Mustafa Yaman 60 Bin TL maddi destek sağladı. Kasım ayı içerisinde Kırklareli İl Genel Meclisi'ne destek i

31.01.2012 20:41:00 0
Vali Yaman’dan Kırklarelispor’a destek

Kırklareli İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı bütçesinde spor kulüplerine maddi destek talebi görüşülerek 60 bin TL'nin Kırklarelispor'a aktarılması sağlandı. Kırklareli'nde göreve başladığı ilk günden bu yana sürekli olarak Kırklarelispor'un yanında olan ve sporcu kimliği ile tanınan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklarelispor'un Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynadığı tüm maçlara da katılarak takımı tribünden destekliyor.

 “TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can'da verdiği desteklerden dolayı Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'a teşekkür ederek şu sözleri dile getirdi. "Her zaman Kırklarelisporumuz’un yanından olan Sayın Valimiz Mustafa Yaman'a şükranlarımı sunuyorum. Böyle bir Valimizin Kırklareli'nde olması bizim için büyük bir şanstır. Kendisi Kırklareli'nde göreve başladığı günden bu yana hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Başımız sıkıştığında bizi hiçbir zaman geri çevirmeyerek maddi ve manevi desteğini bizlerden esirgememiştir. Ben kendisine Kırklarelispor'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Kırklarelispor'umuz da çok daha iyi yerlere gelecektir. Kulübümüzün 1 lira sabit geliri yoktur. Sayın Valimiz Mustafa Yaman bunu çok iyi bilmekte ve sporun içerinden biri olarak yaşadığımız maddi sıkıntıları en iyi şekilde anlamaktadır. Ben Kırklarelispor Kulübü Başkanı ve Kırklarelispor yönetimi adına Sayın Valimiz Mustafa Yaman'a Kırklarelispor için verilen 60 Bin TL'lik maddi destek için teşekkür ediyorum” dedi.   


0282 726 91 91
0282 747 65 10