Kapaklıspor U-17 sezonu üçüncü bitirdi

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı 22 puanla sezonu üçüncü sırada tamamladı. 10 haftalık lig maratonunda 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Kapaklıspor U-17

2.02.2012 09:50:00 0
Kapaklıspor U-17 sezonu üçüncü bitirdi
Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı 10 haftalık lig maratonunu 22 puanla üçüncü sırada tamamladı. LİGE GALİBİYET İLE BAŞLADIU-17 Ligi C Grubu’nda mücadele veren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı sezonun ilk hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımını konuk etti.Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmeyi bildi. Zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de ataklarını sürdürdü. Rakibine kolay pozisyon şansı vermeyen ve iki gol daha bulmayı başaran Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
ÇORLU ASLANSPOR’U FARKLI GEÇTİ
İlk haftayı üç puan ile kapatan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ikinci hafta ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma ise büyük çekişmeye sahne oldu. Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında saha avantajını değerlendirmeye çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinde bulduğu gollerle Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ilk devreyi önde tamamlamayı bildi. İkinci devrede de her iki ekip atak bir oyun sergiledi. Her iki ekip de pozisyona girmesine rağmen son vuruşlarda istediğini elde edemedi. İlerleyen bölümlere doğru Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında baskısını artırdı. Baskısının sonucunu bulduğu golle alan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 4-1’lik skor ile galip ayrıldı.
ÇERKEZKÖYSPOR İLE BERABERE KALDI
Ligin ilk iki haftasını galibiyet ile kapatan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı kendisi gibi iki galibiyeti bulunan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışını ilgilendiren karşılaşma büyük çekişmeye sahne olurken, karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sona erdi. Ligde ilk puan kaybını yaşayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı dördüncü hafta karşılaşmasında evinde Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında maça istekli başlayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koydu.
YONCALISPOR’U BEŞLEDİ
Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen dakikalarında bulduğu golle rahatlayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Rakibine gol şansı vermeyen Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı ikiye çıkardı. İkinci devre de sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı arka arkaya bulduğu gollerle farkı artırdı. Karşılaşmadan 5-1’lik skor ile ayrılan Kapaklıspor yenilmezliğini sürdürdü.
SİTESPOR’U 3-0’LA GEÇTİ
Ligde başarılı bir sezon geçiren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ilk devrenin son karşılaşmasında Kapaklı Sahası’nda Sitespor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekipte açık bir futbol ortaya koyarken, ilerleyen dakikalara doğru Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlamayı bilen Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ikinci devrede de ataklarını sürdürmeye devam etti. Bulduğu gollerle rahatlayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak ilk devreyi 13 puanla lider tamamladı.
GALİBİYET SERİSİ SÜRDÜ
Ligin ilk devresini lider tamamlayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ikinci devrenin ilk karşılaşmasında deplasmanda Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan ve geliştirdiği ataklarda goller bulan Kapaklıspor farkı açmayı bildi. Rakibinin en az bir gol için geliştirdiği ataklarda hata yapmayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.
İLK YENİLGİSİNİ ALDI
Ligde oynadığı altı karşılaşmada 5 galibiyet ve bir beraberlik alan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ligin yedinci haftasında deplasmanda Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile mücadele veren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı maç boyunca istediğini elde edemedi. Savunmada sık sık hata yapan ve hücumda etkili olamayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak ligdeki ilk yenilgisini aldı.
ÇERKEZKÖYSPOR’A FARKLI MAĞLUP OLDU
Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından Kapaklıspor U-17 Futbol Takımında düşüş devam etti. Sekizinci hafta deplasmanda Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımına konuk olan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı bu karşılaşmada da istediğini elde edemedi. Güçlü rakibi karşısında beraberliği yakalamasına rağmen ikinci devre arka arkaya gelişen ataklarda kalesinde goller gören Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.
İLK DEVREDE MAÇI KOPARDI
Üst üste aldığı iki yenilgi ile zirve yarışından uzaklaşan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı dokuzuncu hafta deplasmanda Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu golle öne geçen Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ise beraberlik için bastırdı. Rakibi karşısında bulduğu pozisyonları iyi değerlendirerek farkı üçe çıkarmayı başaran Kapaklıspor U-17 Futbol Takımına karşı, Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ise ilk devrenin son dakikalarında aradaki skor farkını kapatmaya çalıştı. İlk devrenin son dakikalarında Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı bir gol daha bularak ilk devreyi 4-0 önde tamamladı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı etkinliğini sürdürdü. Farklı önde olmanın avantajını çok iyi değerlendiren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı bulduğu gollerle farkı beşe çıkardı. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımının 2 golüne kalan dakikalarda iki golle karşılık veren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 7-2’lik galibiyet çıkarttı.
ZORLU KARŞILAŞMADAN 3 PUAN İLE AYRILDI

Ligin son haftasında prestij maçına çıkan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı Sitespor U-17 Futbol Takımı ile üç puan mücadelesi verdi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada her iki ekipte etkili bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sona erdi. İkinci devrede rakibine göre daha atık bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ikinci devre iki gol daha bularak farkı artırdı. Sitespor U-17 Futbol Takımı ise son dakikalarda bulduğu golle ümitlenmesine rağmen kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı. 22 PUAN TOPLADI Tekirdağ U-17 Futbol Ligi C Grubu’nda çıktığı 10 karşılaşmanın 7’sinden galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı 2 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldı. Bir karşılaşmadan da beraberlik ile ayrılan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı attığı 33 gole karşılık kalesinde ise 17 gol gördü.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10