Tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

Organize Sanayi Bölgesi’nde dün akşam saat 17.30 sıralarında tır ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Nuru

Çerkezköy 2.02.2012 09:59:00 0
Tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

 Organize Sanayi Bölgesi Hızır Sokak ile Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan Caddesi’nin kesiştiği noktada dün akşam saat 17.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR
Organize Sanayi Bölgesi Hızır Sokak’ta seyir halinde olan Nurullah Demirkıran yönetimindeki 34 TA 7909 plakalı kamyonet ile Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okan Caddesi’nde seyir halinde olan Ünsal Kolay yönetimindeki 59 LY 033 plakalı tır kafa kafaya çarpıştı.
1 KİŞİ YARALANDI
Meydana gelen kazada 34 TA 7909 plakalı kamyonetin sürücüsü Nurullah Demirkıran yaralandı. Çarpmanın etkisi ile kafasına darbe alan ve başında kanama meydana gelen yaralı Nurullah Demirkıran olay yerine gelen 112 ambulansı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, tır şoförü Ünsal Kolay da kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.
KUMAŞLAR YOLA SAÇILDI
İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada Nurullah Demirkıran yönetimindeki kamyonette bulunan kumaş topları yola saçılırken, meydana gelen kaza sonucu yol kısmen trafiğe kapandı. Kaza sonrası tır, olay yerine gelen bir vinç vasıtasıyla yoldan kaldırılırken, kamyonet ise çekici vasıtasıyla yoldan çekildi. Her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haber / Cem Bülbül

0282 726 91 91
0282 747 65 10