Çerkezköyspor kaleci ve ön libero takviyesi yaptı

2011-2012 futbol sezonunda Çorlu Gençlerbirliği’nden Çerkezköyspor’a transfer edilen ve yediği hatalı gollerle taraftarın tepkisini çeken Emre Combalar ara transferin son gününde 2.lig ekiplerinden Kırklarelis

2.02.2012 20:47:00 0
Çerkezköyspor kaleci ve ön libero takviyesi yaptı

 Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköyspor transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İKİ OYUNCU İLE ANLAŞTI

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 16 puanla ligde yedinci sırada bulunan Çerkezköypor kaleci Emre Combalar ile yollarını ayırırken, Süper Amatör Lig 4.grup ekiplerinden Kartal Belediyespor’da görev yapan tecrübeli file bekçisi 27 yaşındaki Mehmet Aşlamacı ve Hasköyspor’da top koşturan 24 yaşındaki Sercan Şahin ile anlaştı.

EMRE KIRKLARELİSPOR’A TRANSFER OLDU

Çerkezköyspor’a 2011-2012 sezonunda Çorlu Gençlerbirliğispor’dan transfer edilen Emre Combalar ligin ilk haftalarında Çorlu Gençlerbirliğispor ve Adapazarıspor karşılaşmalarında yediği hatalı gollerle taraftarın büyük tepkisini çekmişti. Teknik Direktör Selami Tarhan’ın göreve gelmesi ile eldivenleri tecrübeli kaleci Muzaffer Kurt’a kaptıran Emre Combalar transfer sezonun bitmesine kısa bir süre kala eski takımı Kırklarelispor’a transfer oldu. 2000 yılında Kırklarelispor'da amatör olarak başladığı futbol hayatında, yine Kırklarelispor'da profesyonel olarak devam eden Conbalar, sırasıyla, Pendikspor, Velimeşe Belediyespor, Yimpaş Yozgatspor A.Ş., Ümraniyespor ve Çorlu Gençlerbirliğispor ve son olarak ta Çerkezköyspor takımında oynadı. 

KALEYE MEHMET AŞLAMACI GELDİ

Emre Combalar’ın takımdan ayrılmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan Çerkezköyspor yönetimi İstanbul Süper Amatör Lig, 4. grup ekiplerinden Kartal Belediyespor'da görev yapan tecrübeli file bekçisi Mehmet Aşlamacı ile sözleşme imzaladı. Çerkezköy’e gelerek takımı ile antrenmana çıkan Mehmet Aşlamacı, Çerkezköyspor’u 3.Lig’e çıkarmak için takım arkadaşları ile ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

SERCAN ŞAHİN’DE ÇERKEZKÖYSPOR’DA

Çerkezköyspor takımda süresiz kadro dışı bırakılan Gençağa Yılmaz’ın ön libero eksikliğini ise İstanbul Süper Amatör Ligde Hasköyspor’da top koşturan 24 yaşındaki Sercan Şahin ile giderdi. 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu daha önce İstanbul Süper Amatör Lig’de Ayazağaspor ve Seyrantepespor’da mücadele etmişti.

“ADAPAZARI’NDAN ÜÇ PUAN İLE DÖNMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Emre Combalar kendi isteği ile takımdan ayrıldı. Transfer komitemizin yürüttüğü çalışmalar neticesinde İstanbul Süper Amatör Lig’in tecrübeli kalecisi Mahmet Aşlamacı’yı ve ön libero için Hasköyspor’dan Sercan Şahin arkadaşımızı kadromuza dahil ettik. Yapılan transferler takımımızın gücüne güç katacak. Hafta sonunda deplasmanda Adapazarıspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak zirve yarışından kopmak istemiyoruz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10