Boz; ‘Her şey sultanların elinde’

Çerkezköyspor Voleybol Şube Sorumlusu Hüseyin Boz, hafta sonunda deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Sarıyer Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Sarıyer Belediyespor’un üç yeni transfer y

2.02.2012 21:06:00 0
Boz; ‘Her şey sultanların elinde’

 FİLİZ KADRODA

İstanbul’da yapılan tedavisinin ardından Sarıyer Belediyespor deplasmanın da Filiz’in de oynayacak olduğunu belirten Boz, “Bizim için çok önemli bir maç olacak. Sporcuların motive olması için bir gün önceden yola çıkacağız. Sarıyer’de Cuma günü saat 17.00 da yapacağımız son idmanın ardından maç saatini bekleyeceğiz” dedi. Öte yandan rakibin üç iyi transfer yaptığını hatırlatan Boz, “eğer biz kendi oyunumuzu oynarsak kazanırız” dedi.
YENMEMİZ GEREKEN MAÇ
Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımından yaklaşık bir ay önce transfer edilen ve takıma katılamayan Dilek Bataray’ın ise sakatlığının devam ettiğini söyleyen Boz, “Dilek şuan tedavi görüyor. Haftaya ağırlık çalışmalarına başlayabilir. İki hafta sonra forma giyebileceğini düşünüyoruz” dedi. Bu hafta almamız gereken bir maça çıkacağız diyen Boz, galibiyet neticesinde ligde ikinci sıraya yükseleceklerini söyledi.
Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10