Çerkezköyspor zorlu virajda

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda 14.hafta karşılaşmasında Adapazarıspor’a konuk olacak. Zirve yarışından kopmamak isteyen Çerkezköyspor rakibini mağlu

3.02.2012 19:17:00 0
Çerkezköyspor zorlu virajda
3.Lig’i hedefleyen Çerkezköyspor hafta sonunda Adapazarıspor deplasmanına çıkacak.
YEDİNCİ SIRADA BULUNUYOR
Ligin ikinci devresine Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması ile başlayan Çerkezköyspor rakibi karşısında iki defa galip duruma geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Çerkezköyspor’un ligin 13.hafta karşılaşmasında evindeki Silivrispor karşılaşması ise yoğun kar yağışı nedeniyle ileriki bir tarihe ertelenmişti. Çerkezköyspor ligde oynadığı 11 karşılaşmada 16 puan toplayarak yedinci sırada bulunuyor.
İLK MAÇI KAYBETTİ
Çerkezköyspor ile Adapazarıspor ile ligin ilk devresinde Çerkezköy’de karşı karşıya gelmişti. Karşılaşmada rakibi karşısında iki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan Çerkezköyspor son dakikalarda bulduğu iki golle karşılaşmada beraberliği yakalamıştı. Uzatma dakikalarında rakibinin gelen golüne engel olamayan temsilcimiz karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Adapazarıspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanlarla başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından Adapazarına hareket etti. Adapazarı’nda maçın oynanacağı sahada son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
“PUAN KAYBI İSTEMİYORUZ”
Adapazarı deplasmanından üç puan ile dönmek için mücadele edeceklerini söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Ligin ilk devresinde kendi evimizde karşı karşıya geldiğimiz Adapazarıspor’a şansız bir şekilde mağlup olmuştuk. Kadromuza kattığımız tecrübeli oyuncular ile birlikte gücümüze güç kattık. Bu hafta sonunda Adapazarıspor karşısında elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyup karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz. Kalan haftalarda puan kaybı yaşamayarak ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.
13.30’DA BAŞLAYACAK
Adapazarıspor ile Çerkezköyspor Pazar günü saat 13.30’da Adapazarı Erenler Çim Sahası’nda karşı karşıya gelecek.
4 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Lig’de haftaya lider giren Silivrispor evinde takipçisi F.Karagümrüspor ile karşı karşıya gelecek. Haftanın en zorlu karşılaşması olarak nitelendirilen karşılaşma Silivri Stadyumunda Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde Akyazıspor’u konuk edecek. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’de başlayacak. Ligde son sırada yer alan Vitraspor ise evinde Beşyüzevlerspor’u konuk edecek. Edebali Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Yeniköyspor Sultanbeyli Belediyespor karşısında üç puan arayacak. Çayırbaşı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma 14.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10