Veliköy’de zorlu kapışma

Süper Amatör Lig’in ilk devresini 14 puanla dördüncü sırada tamamlayan Veliköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta boyu yaptığı antrenmanl

3.02.2012 19:40:00 0
Veliköy’de zorlu kapışma
Süper Amatör Ligin ilk devresini istediği yerde bitiremeyen Veliköyspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında ligin zorlu ekiplerinden Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek.
ÜÇ PUAN İSTİYOR
Ligin ilk devresini 14 puanla dördüncü sırada bitiren temsilcimiz Veliköyspor hafta sonunda evinde Tekirdağspor’u konuk edecek. Güçlü rakibi karşısında galibiyet mücadelesi verecek Veliköyspor Teknik Direktör Ahmet Sarı nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanların ardından hazırlıklarını tamamladı. Ligin ilk devresini lider Velimeşe Belediyespor’un bir puan gerisinde tamamlayan ve kadrosuna önemli takviyeler yapan Tekirdağspor ise alacağı galibiyet ile zirve yarışından kopmamak istiyor.
’TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET’’
Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı Tekirdağspor’un gücünü bildiklerini ve karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını söyleyerek” Ligin ilk devresini istediğimiz yerde tamamlayamadık. Tecrübeli oyunculardan kurulu Tekirdağspor’u taraftarımızın desteği ile yenmek istiyoruz. Hedefimiz üç puan. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.
12.00’DE BAŞLAYACAK

Veliköyspor ile Tekirdağspor ligin 10.hafta karşılaşmasında Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 12.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Levent Vartemel, Okan Dereli ve Serhat Ekmekçi yönetecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10