Tartıştığı babasını bıçakladı

Çorlu’da 15 yaşındaki lise öğrencisi C.K., tartıştığı babası 45 yaşındaki Recep K.’yı kalçasından ve bacağından bıçakladı.

Çorlu 6.02.2012 09:12:00 0
Tartıştığı babasını bıçakladı

 Çorlu’da anne ve babası ayrı yaşayan lise öğrencisi 15 yaşındaki C.K., tartıştığı babası 45 yaşındaki Recep K.'yı bacağından ve kalçasından bıçakladı. Recep K. hastaneye kaldırıldı, oğlu ise gözaltına alındı.

 

BABA OĞUL ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

 

Olay, Alipaşa Mahallesi Belediye Konutları'ndaki Yeni Dünya Apartmanı'nın bahçesinde meydana geldi. Tekirdağ'da yaşayan Recep K., 15 yıl önce ayrıldığı eşinden dünyaya gelen lise öğrencisi oğlu C.K ile görüşmek için Çorlu'ya geldi. Alipaşa Mahallesi'nde buluşan baba ve oğul arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, C.K. cebinden çıkardığı çakı ile babasını bacağından ve kalçasından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

 

BABASINI BIÇAKLADI

 

Aldığı darbelerle yere yığılan baba Recep K., çevredekilerin çağırdığı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Recep K., polisin uzun uğraşları sonucu oğlu C.K. tarafından bıçaklandığını söyledi. Muhittin Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan C.K.’nin babasına sinirlenerek onu bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10