Çerkezköyspor Adapazarı’ndan bir puan ile döndü

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Adapazarıspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında mağlup düşmesine rağmen beraberlik golünü kısa sürede bul

6.02.2012 09:32:00 0
Çerkezköyspor Adapazarı’ndan bir puan ile döndü

 Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 14.hafta karşılaşmasında Adapazarıspor ile berabere kaldı.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Erenler Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma 13.30’da başladı. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetirken, yardımcılıklarını ise İbrahim Gülcan ve Hasan Yavuz yaptı. Ev sahibi ekip Adapazarıspor karşılaşmaya Serhat*** İhsan*** Yasin** (Metin*) (Tobechi*) Leandro** Nizamettin** Kerem** Cem** Sezer** Zülküf*** Semih** Semih T.*** kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çerkezköyspor ise  Erdoğan*** Volkan** Hakan*** Ramazan** Mesut*** Volkan** Fırat** (Aykut*) Orçun** Mehmet** Hüseyin** (Ercan*) Oğuz** (Süleyman*) ilk onbiri ile çıktı.
EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmaya ev sahibi ekip Adapazarıspor baskılı başladı. Kontrollü bir oyun sergileyen Çerkezköyspor ise ilk dakikalarda kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. İlk dakikaların golsüz sona ermesinin ardından karşılaşmanın 19.dakikasında ev sahibi ekip Adapazarıspor aradığı golü buldu. Çerkezköyspor savunmasında yaşanan bir pozisyonda karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Zülküf şık bir vuruşla topu ağlara göndererek ev sahibi ekip Adapazarıspor’u 1-0 öne geçirdi.
ORÇUN İLE BERABERLİĞİ SAĞLADIK
Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Çerkezköyspor golden bir dakikada sonra tecrübeli orta saha oyuncusu Orçun ile beraberlik golünü buldu. Mehmet Narin’in pası ile buluşan Orçun ceza sahası dışından gerçekleştirdiği şık vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’un beraberlik golünü kaydetti. Arka arkaya gelen gollerin ardından her iki takımda müsabakanın kalan dakikalarında galibiyet golünü aradı.
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Geliştirdiği ani ataklarla rakip kalede etkili olan Çerkezköyspor Hüseyin ve Mehmet Narin ile geliştirdiği ataklardan arzuladığı ikinci golü bulamadı. Savunmada hata yapmayan Adapazarıspor ise Zülküf ve Semih ikilisi ile geliştirdiği cılız ataklardan sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU
Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk dakikalarında etkili bir oyun ortaya koydu. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Tüm hatlarıyla galibiyet için yüklenen Çerkezköyspor geliştirdiği organize ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Taraftarının desteği ile tekrar oyuna ortak olan Adapazarıspor Çerkezköyspor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın son on dakikası büyük çekişmeye sahne oldu.
17 PUANA YÜKSELDİ
Çerkezköyspor 85.dakikadan sonra Ercan ve Orçun ile yakaladığı yüzde yüzlük pozisyonları değerlendiremedi. Son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. Çerkezköypor haftayı 17 puanla sekizinci sırada kapatırken, Adapazarıspor ise yine aynı puanla beşinci sıra yer aldı.
 
Adapazarı fırsat tepti
BAL’da inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Adapazarıspor sahasında Çerkezköyspor’u ağırladı.  Mavi-beyazlı takım öne geçmesine karşın sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig’de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Adapazarıspor, Erenler Sentetik Sahası’nda Çerkezköyspor’u konuk etti. Karşılıklı ataklarla başlayan maçta ev sahibi Adapazarıspor 19.dakikada Zülküf’ün penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Çerkezköy bu gole bir dakika sonra Orçun ile cevap verdi. Bu dakikadan sonra girilen ataklarla gol çıkmayınca devre 1-0 sona erdi. İkinci yarıda iki takımda üstünlük golünü bulamayınca müsabaka 1-1 sona erdi. Adapazarıspor bu sonuçla puanını 17’e yükseltirken  zirve yolunda iki önemli puan kaybetti.
Adapazarıspor: 1
Çerkezköy: 1
Saha: Erenler Sentetik
Hakemler: Ümit Öztürk*** İbrahim Gülcan** Hasan Yavuz***
Adapazarıspor: Serhat*** İhsan*** Yasin** (Metin*) (Tobechi*) Leandro** Nizamettin** Kerem** Cem** Sezer** Zülküf*** Semih** Semih T.***
Antrenör: Hikmet Sevim
Çerkezköy: Erdoğan*** Volkan** Hakan*** Ramazan** Mesut*** Volkan** Fırat** (Aykut*) Orçun** Mehmet** Hüseyin** (Ercan*) Oğuz** (Süleyman*)
Antrenör: Selami Tarhan
Goller: Dk.19 Zülküf (Adapazarıspor) Dk.20 Orçun (Çerkezköy)
Ercan ve Orçun 

0282 726 91 91
0282 747 65 10