Sitespor bir puan ile kapattı

Tekirdağ Süper Amatör Lig 10.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulma hesapları yapan Sitespor Marmaracıkspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen

6.02.2012 20:22:00 0
Sitespor bir puan ile kapattı
Süper Amatör Lig’de istediği sonuçları bir türlü alamayan Sitespor konuk ettiği Marmaracıkspor karşısında yine puan kaybetti.
SİTESPOR  DAHA ETKİLİ OYNADI
Veliköy Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya her iki ekipte üç puan parolası ile çıktı. Müsabakanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla tamamlandı. İlerleyen dakikalara doğru Sitespor rakibine göre daha etkili bir oyun sergiledi. Sitespor ilk devrenin kalan dakikalarında ataklarını sıklaştırdı. Ancak istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Marmaracıkspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Genellikle orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki ekipte tam manasıyla ile birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI
İlk devrenin son dakikalarına doğru sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkinliğini artıran Sitespor geliştirdiği ataklardan yararlanamadı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla gol arayan konuk ekip Marmaracıkspor ise Sitespor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlandı.
KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci devresine konuk ekip Marmaracıkspor etkili başladı. İlk devre Sitespor’a nazaran kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Marmaracıkspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında geliştirdiği organize atakta Barış ile golü bularak öne geçti. Golün ardından Marmaracıkspor oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Öne geçen Marmaracıkspor ikinci devrenin kalan dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koydu.
SİTESPOR BERABERLİĞİ SAĞLADI
Rakibine göre iyi bir mücadele örneği ortaya koyan Marmaracıkspor temsilcimiz karşısında farkı ikiye çıkarmak için ataklarını sürdürdü. Sitespor ise savunmasında az adam bırakıp risk alarak beraberlik için risk almaya başladı. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile toparlanan Sitespor son dakikalarda rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Taraftarının desteği ile oyunu rakip yarı alana yıkan Sitespor arzuladığı gole golcü oyuncusu Erdoğan ile ulaştı.
8 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın son dakikalarında Sitespor’un beraberlik golünün gelmesi ile birlikte heyecan da giderek arttı. Bulduğu beraberlik golünün ardından moral bulan Sitespor galibiyet golü için Marmaracıkspor kalesine yüklendi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca müsabakada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı.Sitespor aldığı bir puan ile sekiz puana çıkarken, Marmaracıkspor ise 9 puana yükseldi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10