Velimeşe Şarköyspor’u farklı geçti

Tekirdağ Süper Amatör Ligde Malkara 14 Kasım stadında oynanan ve zirveyi ilgilendiren maçta lig lideri Velimeşe Belediyespor ve Şarköyspor karşı karşıya geldi. Pazar günü oynanan karşılaşmada etkili bi

6.02.2012 20:27:00 0
Velimeşe Şarköyspor’u farklı geçti
Geçtiğimiz hafta Veliköyspor deplasmanından zaferle çıkan Velimeşe Belediyespor onuncu haftada Şarköyspor deplasmanından galibiyetle çıkmayı bildi.
VELİMEŞE ETKİLİ OLDU
Pazar günü saat 13.00’da Malkara 14 Kasım stadında oynanan karşılaşmaya konuk ekip Velimeşe Belediyespor’un başlama vuruşu ile başlandı. Velimeşe Belediyespor oyuna ısınma çabalarını maç başlar başlamaz kendi yarı alanında kısa paslar yaparak sağlamaya çalıştı. Buna karşılık Şarköyspor pres yapmak istese de Velimeşe Belediyespor’un topa hakimiyetini engelleyemedi ve Velimeşe Belediyespor maça koymak istediği üstünlüğünü ilk dakikalarda sağladı.
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Olumlu hava koşullarında oynanan maç iki takımında etkili ataklarıyla devam ederken. İlk yarının sonlarına doğru Velimeşe Belediyespor gole Şahin’le yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta içeri açılan ortayı iyi takip eden Şahin, mükemmel bir kafa vuruşuyla topu köşeye gönderdi ancak kaleci Gökhan mükemmel refleksiyle köşeye giden topun ağlarla buluşmasını engelledi. İlk yarı Velimeşe Belediyespor’un gerçekleştirdiği ataktan sonra hakemin verdiği uzatma dakikalarının oynanmasıyla son buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
VELİMEŞE BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ
İkinci 45 dakikaya Şarköyspor’un başlama vuruşu ile başlandı. İkinci yarının ilk beş dakikası her iki takımında oyuna adapte olma çabalarıyla geçerken, Şarköyspor 55. dakikada bulduğu kontra atağı değerlendiremedi. Defansta az adamla yakalanan Velimeşe Belediyespor kalesinde büyük bir şok yaşadı. Sol kanattan verkaçlarla Velimeşe Belediyespor kalesine gelen Gökhan kaleyi cepheden gördü ve vuruşunu yaptı. Üst direğe çarpan top auta çıktı. Maçta etkili olmak isteyen Şarköyspor, kendi defansında oluşan boşlukların farkına dakika 70’de kalesinde gördüğü golle vardı. Etkili bir kontra atak yakalayan Velimeşe Belediyespor ara pasında topla buluşan Şahin topu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi ve takımını dakika 70’de 1-0 öne geçirdi. Deplasmanda öne geçen Velimeşe Belediyespor bu dakikaya kadar golü hak eden bir oyun sergiledi.
3 FARKLI GALİP AYRILDI
Dakikalar ilerledikçe karşılaşmaya ağırlığını koyan taraf Velimeşe Belediyespor oldu. Kalelerinde gördükleri golle oyundan git gide kopan Şarköyspor’da moraller sıfıra indi. Dakikalar 80’i gösterdiğinde Velimeşe Belediyespor attıkları golle maçtan galibiyetle ayrılacaklarının sinyalini vermeye başladı. Sağ kanattan açılan ortayı iyi takip eden ve önüne düşen topa düzgün vurarak skoru 2-0 yapan Erhan gol sevincini teknik heyetle paylaştı. Moralsiz Şarköyspor’un açıklarını iyi değerlendiren süper lig lideri Velimeşe Belediyespor’un başarılı oyuncusu Candaş’ın ayağından gelen golle maçın skorunu belirlemiş oldu. Dakika 85’te orta sahada topla buluşan Serkan bekletmeden pasını Candaş’a aktardı. Topla buluşan Candaş rakibini geçerek kaleyi cepheden gördü ve vuruşunu yaptı. Falsolu olarak kaleye giden topa kaleci Gökhan müdahale edemedi ve maçta durum 3-0 oldu. Karşılaşma’nın 90. dakikasına gelindiğinde hakem üç dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarında oyunun orta sahada sürmesi etkili atakların yaşanmamasına neden oldu ve biten uzatma dakikalarının ardından hakem maçı bitirdi.
26 PUANA YÜKSELDİ
Süper ligde liderliği bırakmaya niyeti olmayan Velimeşe Belediyespor lig başladığından beri hiç mağlubiyeti bulunmuyor. Şarköyspor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılan Velimeşe Belediyespor puanını 26 yaptı. Şarköyspor ise 9 puanda kaldı.
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10