Kongre tamamlandı; hedef 2014 seçimleri

Haftasonu yapılan kongrede başkanlığa seçilen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, kongreyi değerlendirerek bundan sonraki hedeflerini açıkladı. Yeni devlet hastanesi, Fevzipaşa İlkö?

Çerkezköy 7.02.2012 18:27:00 0
Kongre tamamlandı; hedef 2014 seçimleri
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ hafta sonunda yapılan ilçe kongresini değerlendirdi.
“GENİŞ KATILIMLI BİR KONGRE DÜZENLEDİK”
Pazar günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda yapılan 4.Olağan Genel Kurul toplantısının yoğun bir katılım ile gerçekleştirildiğini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ kongreye katılan herkese teşekkür etti.
“YENİ İSİMLER ARAMIZA KATILDI”
Eski yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Demirbağ “Yönetimde bulunan arkadaşlarımız gerçekten çok çalıştılar. Yönetimden ayrılanların hiçbiri birbirinden eksik değildir. Hepsi bizim için aynı derecede değerlidir. Sadece nöbet değişimi ve yenilik oldu. Yeni isimler aramıza katıldı. Bu yeni yönetime daha önce siyasete katılmayan birçok arkadaşımızı aldık. Çerkezköy’ün demografik yapısı çok önemli. Bu yüzden Türkiye’nin bütün bölgelerinden insanlarımızı yönetime almaya çalıştık” dedi.
“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
30 kişilik yönetimde 9 kişinin eski yönetimden olduğunu ve 21 kişinin yönetime yeni katıldığını söyleyen Demirbağ “Çerkezköy’den binlerce kişi yönetimde yer alabilir. Ama çok isteyen ve alınganlık yapan arkadaşlarımız olmasına rağmen yönetim kuruluna sadece 30 arkadaşımızı seçebildik” dedi. Yeni yönetimin en genç üyelerinin de 28 yaşındaki Uğur Kök ve Nuray Pala olduğunu söyleyen Demirbağ, yeni yönetimin ilk toplantısını Çarşamba günü yapacağını belirterek “İlk olarak tanışma toplantısı yapacağız. Daha sonraki toplantılarımızda ise görev dağılımını gerçekleştireceğiz. Bugünden sonra Devlet Hastanesi, Fevzipaşa İlköğretim Okulu ve Karaağaç Meslek Lisesi üzerinde duracağız ve bu konular üzerinde çalışacağız” dedi.
HEDEF 2014 SEÇİMLERİ
Mahalle teşkilatlarını yeniden güncelleyerek siyasi çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Demirbağ “Bir program yapıp kamu kurumları, kahvehane, dernek ve esnaf ziyaretleri yapmayı düşünüyoruz. Hedefimiz 2014 yerel seçimleridir. Seçim olsun olmasın bizde çalışmalar devam edecek. Çerkezköy’ün tüm sorunları ile ilgilenmeye çalışacağız” diye konuştu.
“ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Üye kayıtlarının tekrar başladığını belirten Demirbağ “Genel kurul nedeniyle bir aydır üye kayıtları yapamıyorduk. Seçimin ardından sistemimiz açıldı. Şuan 10 bin 514 kayıtlı üyemiz bulunuyor.  Üye girişlerini yapmaya devam ediyoruz. İlerleyen günlerde ilçe danışma toplantısı yaparak partimize yeni katılan üyelerimize rozet takacağız” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10