Kapaklıspor Sarayspor’u hezimete uğrattı 7-2

1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kapaklıspor 17.hafta karşılaşmasında Sarayspor’u üstün bir oyun ile mağlup ederek haftayı üç puan ile kapattı. Karşılaşmadan 7-2’lik galibiyet çıkart

7.02.2012 18:36:00 0
Kapaklıspor Sarayspor’u hezimete uğrattı 7-2

 1.Amatör Küme 17. hafta mücadelesinde Kapaklıspor Sarayspor'u yedi gol ile mağlup ederek puanını 30’a çıkardı.

 

KAPAKLISPOR GOLÜ BULDU

 

Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü saat 10.00’da başlayan karşılaşmaya her iki ekipte mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Müsabakaya hızlı başlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında galibiyet golü için rakip kaleye yüklenmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor Mehmet’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Golün ardından Kapaklısporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı. Mağlup duruma düşen Sarayspor beraberlik golü için Kapaklıspor kalesine yüklenmeye başladı.

 

KAPAKLISPOR ETKİLİ MÜCADELE SERGİLEDİ

 

Sağlı sollu ataklarla oyunu rakip yarı alana yıkan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Kapaklıspor’un etkili atakları karşısında Sarayspor savunmasında sık sık hatalar yapmaya başladı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Kapaklıspor Mert ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Gelen ikinci golün ardından Kapaklıspor oyunda tamamen rahatladı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Kontra ataklarla farkı indirmeye çalışan Sarayspor geliştirdiği atakta bir gol bularak farkı bire indirdi. Farkın bire inmesinin ardından Sarayspor bu kez berabelik golü için rakip yarı alana ataklar geliştirmeye başladı. Bunu iyi değerlendiren Kapaklıspor üçüncü gol için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. İlk devrenin son bölümlerine doğru ise Kapaklıspor aradaki farkı açmak için mücadele etti. Sarayspor ise temsilcimiz Kapaklıspor karşısında tutunamadı. Kontra ataklarla gol arayan Sarayspor bu istediğini de gerçekleştiremedi. İlk devrenin son bölümlerinde karşılıklı gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca da ilk devre Kapaklıspor’un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

KAPAKLISPOR RAHAT BİR OYUN SERGİLEDİ

 

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrenin başlaması ile birlikte Kapaklıspor etkili mücadelesini sürdürdü. Sarayspor savunma ağırlıklı futbol sergiledi. Müsabakada etkili futbol sergileyen Mehmet kaydettiği gol ile birlikte aradaki farkı ikiye çıkardı (1-3). Farkın ikiye çıkmasının ardından Kapaklıspor oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Oyunu istediği gibi yönlendiren temsilcimiz rakibine pozisyon verme fırsatı da tanımadı.

 

FARK TEKRAR BİRE İNDİ

 

Oyun disiplininden kopmayan Sarayspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında karambolde bulduğu golle farkı tekrar bire indirdi. Rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen Kapaklıspor kalan dakikalarda ataklarını sürdürdü. Sarayspor ise kontra ataklarla beraberlik mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 78.dakikasında Mehmet sahneye çıktı. Mehmet’in kaydettiği gol ile temsilcimiz aradaki farkı tekrar ikiye çıkardı (2-4). Bu golün ardından Sarayspor oyun disiplininden tamamen koptu. Bunu iyi değerlendiren Kapaklsıpor Mert ile beşinci golünü buldu.

 

30 PUANA YÜKSELDİ

 

Kaydettiği gollerle rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi vermeye başladı. Sağlı sollu ataklarla Sarayspor kalesini abluka altına almayı başaran Kapaklıspor Mert’in ayağından bir gol daha bularak skoru 5-2 yaptı. Farkı giderek açan Kapaklıspor aradaki farkı dörde çıkaran golü ise Mehmet’in ayağından buldu. Uzatma dakikalarında tecrübeli oyuncusu Mehmet ile bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan 7-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Kapaklıspor aldığı üç puan ile puanını 30’a çıkarttı. Sarayspor ise aldığı farklı mağlubiyet ile 14 puanda kaldı.

 

“OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUM”

 

Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, Sarayspor karşısında baştan sona etkili bir mücadele ettiklerini belirterek” Oyunun başında bulduğumuz golle rahatladık. Arka arkaya goller bularak karşılaşmadan da farklı bir galibiyet çıkardık. Oyuncularımızı Sarayspor karşısında sergiledikleri başarılı performanstan dolayı kutluyorum. Kalan maçlarımızı da kazanıp ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz ” dedi.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10