Oyuncularımı tebrik ediyorum

Aroma Bayanlar 2. lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı hafta sonu sakatlarla çıktığı karşılaşmada setlerde 2-0 öndeyken seyircinin hakemi baskı altına alması sonuc

Çerkezköy 7.02.2012 18:49:00 0
Oyuncularımı tebrik ediyorum

Güneşler Otelde önceki gün saat 14.00’da düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Antrenör Tayfun Pişiren, takımın çok iyi mücadele ettiğini söyleyerek, “3-1 galip bitireceğimiz maç, hakemle seyirci arasında çıkan gerginlik neticesinde, seyircinin hakemi baskı altına alması sonucu 3-2 malubiyetimizle bitmiştir” dedi.

 

161 DAKKA SÜRDÜ

 

Nihal, Filiz, Duygu ve Maral’ın sakat sakat çıktıkları karşılaşmada çok iyi başladıklarını belirten Pişiren, setlerde 2-0 öne geçtiklerini fakat rakip takım Sarıyer’in taktik değiştirerek üçüncü seti aldığını uzun oyuncularıyla karşılaşmaya denge getirdiğini söyledi. Dördüncü sette mükemmel bir defans yaptıklarını ifade eden Pişiren, hakemle seyirciler arasında gerginliğin çıktığını, neticesinde sahaya dolu su şişelerinin atıldığını söyledi. Saat 13.00’da başlayan karşılaşmanın 15.13’te bittiğini söyleyen Pişiren, “35 yıllık voleybol hayatımda bu kadar duraklayan bir maçın tekrar oynatıldığını gördüm. Oyunculara edilen hakaret ve küfrün yanı sıra atılan dolu su şişeleri hem hakemin hem de oyuncularımın psikolojisini etkilemiştir. Buna rağmen oyuncularım mükemmel bir oyun sergilemiş, fakat hakemin görmemesine imkan veremediğim sayıları rakibe vermesi sonucu 4. seti 25-23 kaybettik” dedi.

 

‘BİZ ONLARA ÇİÇEK ATTIK, ONLAR BİZE SU ŞİŞESİ’

 

Rakip takımın başkanının bile anons yaparak, “bu takım bizi çiçeklerle karşıladı ne yapıyorsunuz? demesine rağmen taşkınlığın üst seviyeye geldiğini ifade eden Pişiren, “İnternet sitelerinde maçı hak eden takımın Çerkezköyspor olduğunu gördük. İzleyen herkeste gördü. Bu maçın bence artık geri dönüşü yok Sarıyer Belediyespor takımına para ve saha cezası verebilirler. Takımdan çok memnunum ve oyuncularımı da tek tek tebrik ediyorum.Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İlk dörde girmek için çok daha çetin maçlara çıkacağız” dedi.

 

ALTI MAÇIN BEŞİNİ YENMELİYİZ

 

Sarıyer Belediyespor maçını ‘bizi döve döve yendiler’ diyerek özetleyen Pişiren, “Sarıyer Belediyespor Salihli deplasmanına gidiyor. Arkasından biz Salihli deplasmanına gideceğiz. Sonrada Salihli Karşıyaka’ya gidecek ve bizim Karşıyaka ile İzmir’de oynayacağımız bir maç var. Kalan maçlara baktığımızda ligde ilk üç sırayı Karşıyaka, Sarıyer ve Çanakkale oluşturacak diye tahmin ediyorum. Dördüncülük için Salihli ile çekişeceğimizi düşünüyorum” dedi. Lig’de kalan altı maçın ikisinin tehlikeli olduğuna deyinen Pişiren, bu iki tehlikeli maçın birini kesinlikle almamız lazım dedi.

 

KARŞIYAKA’NIN 3-0 YENİLMESİ ŞAŞIRTTI

 

Sarıyer maçında seyirciyle aralarında bir problemlerin olmadığını belirten Pişiren, hakemle seyirci arasında çıkan gerginliğin sonucunda olayların başladığını ve hakemlere atılan dolu su şişelerinin oyuncuların önünden geçtiğini söyledi. Çıkan gerginlikler sonunda 15-11 biten beşinci setin ise tam 57 dakikada oynandığını belirten Pişiren, maçın iptal edilmesi gerekiyordu dedi.Sarıyer maçından ziyade ligde temsilcimizden başka takıma yenilgisi bulunmayan Karşıyaka’nın Çanakkale’ye 3-0’lık net bir skorla yenilmesine şaşırdıklarını ifade eden Pişiren, ne olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yaparak ilk dörde gireceğiz dedi.

 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10