Çerkezköy'de 1 gün Saray'da 2 gün ‘kar’ tatili

Çerkezköy’de dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe ve beldelerdeki tüm İlk ve orta dereceli okullar yarın tatil edilirken Saray'da ki okullarında iki gün kar nedeni

Çerkezköy 8.02.2012 16:55:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın İlçe ve beldelerdeki tüm İlk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Çerkezköy merkez, belde ve köylerde yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verilirken Saray ve beldelerindeki okullar iki gün tatil edildi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe hıfzıssıhha kurulu tarafından 9 Şubat Perşembe günü ilçeye bağlı okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim (resmi özel) okullarının tatil edildiği belirtildi.  

Valilik Açıklaması'nda,

 İlimiz Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince 09/02/2012 Perşembe günü

 
    Saray Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince 08-09/02/2012 tarihlerinde Çarşamba ve Perşembe günleri iki gün olmak üzere ilçeye bağlı okulların tatil edildiği bildirilmiştir.
 
Dün Tekirdağ Valiliğin kar yağışı nedeni ile bir günlüğüne tatil ettiğini ilk ve orta dereceli okullara bir günlük tatil daha eklendi. Çerkezköy'de gün boyu yağan yoğun kar yağışı nedeni ile okulların 10 şubat 2012 Cuma günüde tatil edildiği duyruldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10