Zirve aşkına

Bölgesel Amatör Lig’de haftaya 17 puanla sekizinci sırada giren Çerkezköyspor sahasında erteleme karşılaşmasında Silivrispor’u ağırlayacak. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda bugün oynanac

8.02.2012 19:06:00 0
Zirve aşkına

 Çerkezköyspor ligin 13.hafta erteleme karşılaşmasında Silivrispor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

BERABERLİKLE BAŞLADI
Ligin ikinci devresine Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olan Çerkezköyspor rakibi karşısında yediği golle mağlup duruma düştü. Oyundan kopmayan temsilcimiz arka arkaya bulduğu gollerle karşılaşmada galip duruma geldi. Karşılaşmanın ikinci devresinde üstünlüğünü sürdüremeyen Çerkezköyspor rakibinin beraberlik golüne engel olamadı. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma da 3-3’lük skor ile sona ermişti.
17 PUANDA YER ALDI
Bir önceki hafta da temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda Adapazarıspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devre penaltı golü ile mağlup duruma düşen Çerkezköyspor golden kısa bir süre sonra beraberliği yakaladı. Müsabakanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca Çerkezköyspor, karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Çerkezköyspor haftay 17 puanla sekizinci sırada girdi.
HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI
Silivrispor ise ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında evinde Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Silivrispor bulduğu golle ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de geliştirdiği birçok atakta arzuladığı ikinci golü bulamayan Silivrispor Beşyüzevlerspor’un son dakikalarda gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı. Son hafta ise evinde liderlik için kapıştığı F.Karagümrükspor’u konuk eden Silivrispor karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapatmıştı.
MAÇ BUGÜN OYNANACAK
Çerkezköyspor ile Silivrispor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10