Süper Amatör’de heyecan devam ediyor

Süper Amatör Lig 10.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Veliköyspor evinde Tekirdağspor’a farklı mağlup olurken, Marmaracıkspor ile karşı karşıya g

8.02.2012 19:25:00 0
Süper Amatör’de heyecan devam ediyor

Temsilcilerimiz Sitespor ve Veliköypor’un yer aldığı Süper Amatör Lig’de hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda sürpriz yaşanmadı.

 

VELİKÖYSPOR EVİNDE OYNADI

 

Lig’de haftaya dördüncü sırada giren Veliköyspor evinde ikinci sırada yer alan Tekirdağspor’u konuk etti. Deplasmanda taraftarının desteği ile maça etkili başlayan Tekirdağspor ilk dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmeyi bildi. Gelen golle birlikte rahatlayan konuk ekip golden kısa bir süre sonra farkı ikiye çıkartarak tamamen rahatladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip ilk devrenin kalan dakikalarında bir gol daha bularak devreyi üç farklı önde tamamlamayı bildi.

 

TEKİRDAĞSPOR RAHAT KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini üç farklı önde tamamlayan konuk ekip Tekirdağspor ikinci devrede de üstünlüğünü devam ettirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan rakibi karşısında Veliköyspor kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Veliköyspor son dakikalarda en az bir gol için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Tekirdağspor bu galibiyet ile 25 puana yükselirken, Veliköyspor ise 14 puanda kaldı.

 

SİTESPOR MARMARACIKSPOR’U KONUK ETTİ

 

Bir diğer temsilcimiz Sitespor ise onuncu hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresin ilk dakikalarında gol sesi çıkmadı. Ataklarını hızlandırarak rakip üstünde baskı kuran Marmaracıkspor takımı bu dakikalarda Sitespor takımını kendi yarı alanına hapsetti. Üst üste tehlikeli ataklar geliştiren Marmaracıkspor takımı gole çok yaklaşsa da son vuruşlarda etkili olamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

PUANINI 8 YAPTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili başlayan konuk ekip Marmaracıkspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golünü aradı. Rakip kaleyi abluka altına alan Marmaracıkspor geliştirdiği organize atakta bulduğu golle karşılaşmada öne geçmeyi bildi. Gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan Sitespor ise kalan dakikalarda beraberlik golünü aradı. Son dakikalarda Erdoğan’ın ayağından bir gol bulan Sitespor galibiyet için ümitlendi.  İlerleyen bölümlerde her iki ekip de birer gol bulunca karşılaşmada da karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Sitespor aldığı bir puanla puanını 8’e yükselterek sekizinci sırada kaldı. Marmaracıkspor takımı ise kazandığı bir puanla puanını 9’a yükselterek bir basamak yükseldi ve altıncı sıraya yerleşti.  

 

LİDER VELİMEŞE ÜÇ PUAN İLE DÖNDÜ

 

Haftaya lider durumda giren Velimeşe Belediyespor ise deplasmanda Şarköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan konuk ekip Velimeşe Belediyespor ilk devrede geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Rakip kalede etkinliğini sürdüren konuk ekip ataklarının karşılığını 70.dakikada aldı. Gelişen Velimeşe Belediyespor atağında Şahin takımını 1-0 öne geçirdi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip 80.dakikada Erhan ve 85.dakikada Cankan’ın ayağından bir gol bularak sahadan3-0 galip ayrılarak liderlik koltuğunu sağlama almıştı.

 

ÇORLUSPOR YÜKSELİŞTE

 

Ligde orta sıralarda mücadele eden iki takımın mücadelesinde Çorluspor kendi saha ve seyircisi önünde Malkaraspor ile karşı karşıya geldi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Samet ve Özer’in ayağından iki gol bulan Çorluspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak puanı 16’ya yükseltmiş oldu. Malkaraspor ise 6 puanla ligin dibine demir attı.

 

ÇORLU SANAYİ DEPLASMANDA KAZANDI

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çorlu Sanayispor deplasmanda Tekirdağ Anadolu Lisesispor ile üç puan mücadelesi verdi. . Rakibinin ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarda hata yapmayan konuk ekip Çorlu Sanayispor ilerleyen dakikalarda geliştirdiği organize atakta golü bularak karşılaşmada öne geçti. Gelen golle moral bulan Çorlu Sanayispor bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini önde tamamladı. Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan konuk ekip Çorlu Sanayispor rakibi karşısında kontrollü oyununu sürdürdü. Tekirdağ Anadolu Lisesispor ikinci devrenin hemen başında bulduğu golle ümitlendi. Rakibinin son dakikalarda beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataktan bir gol daha bulan konuk ekip Çorlu Sanayispor karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak puanını 18 yaptı. Şarköyspor ise 9 puanda kaldı.

 

PUAN DURUMU

 

1-Velimeşe Belediyespor 26

 

2-Tekirdağspor 25

 

3-Çorlu Sanayispor 18

 

4-Çorluspor 16

 

5-Veliköyspor 14

 

6-Marmaracıkspor 9

 

7-Şarköyspor 9

 

8-Sitespor 8

 

9-Tekirdağ Anadolu Lisesispor 6

 

10-Malkaraspor 6
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10