Trenden ölüme atladı

Tekirdağ'da, inecekleri istasyonu geçince paniğe kapılıp hareket halindeki trenden atlayan lise öğrencisi 15 yaşındaki Ender Kayan hayatını kaybederken, 16 yaşındaki Nihat Sal da yaralandı.

Muratlı 8.02.2012 19:26:00 0
Trenden ölüme atladı
İstanbul'da yaşayan ve yatılı okudukları Muratlı’daki Muratlı Anadolu Lisesi'ne gitmek isteyen lise 2'nci sınıf öğrencisi Ender Kayan ile aynı okulda okuyan 9'uncu sınıf öğrencisi Nihat Sal, önceki gün Sirkeci- Kapıkule seferi yapan Edirne Ekspres trenine bindi.
TRENDEN ATLADILAR
Saat 15.20'de hareket eden ve 19.15'de Muratlı Tren İstasyonu'na gelen tren, yolcularını indirdikten sonra Kapıkule'ye gitmek üzere yoluna devam etti. Tren hareket ettikten 200 metre sonra Muratlı'yı geçtiklerini anlayan Ender Kayan ve Nihat Sal, paniğe kapılarak kapısını açtıkları hızı yaklaşık 40 kilometre olan hareket halindeki trenden atladı.
BAŞINI BETON TRAVERSE ÇARPTI

Yerde yatan öğrencileri gören istasyondakiler, sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, başını diğer yöndeki tren rayları arasındaki beton traverse çarpan Ender Kayan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Başından yaralanan Nihat Sal ise ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden Ender Kayan, ailesi ve arkadaşları tarafından İstanbul'da toprağa verildi. Tekirdağ Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlanan ve taburcu edilen Nihat Sal da ailesiyle birlikte İstanbul'a gitti.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10