Yıldızlar galibiyet serisini bozmadı

Tekirdağ Yıldız Bayanlar İl Birinciliği C Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ile Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol A Takımı Çerkezkö

8.02.2012 19:27:00 0
Yıldızlar galibiyet serisini bozmadı
Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı bu karşılaşma ile üst üste aldığı üçüncü galibiyetini aldı.
ÇERKEZİN YILDIZLARI İLK SETİ ALDI
Önceki gün Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya, Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı etkili başladı. Selen ve Fatma ile bulduğu sayılarla öne geçen Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Rakibine nazaran daha az hata yapan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da önde girerek üstünlüğünü korumaya devam etti. Defansta büyük hatalar yapan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol A Takımı aradaki farkın açılmasına engel olamadı. Karşılaşmanın ilk seti 25-18 Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımının üstünlüğü ile sona erdi.
ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU ZORLADI
İlk sete nazaran daha etkili oyun oynayan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol A Takımı, üst üste sayılar bularak ikinci sete önde girdi. Kafa kafaya giden mücadelede ilk teknik molaya 7-8 önde giren Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol A Takımı ikinci teknik molada üstünlüğünü koruyamadı. İkinci teknik molaya 16-14 Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımının üstünlüğü ile girildi. File üstünden bulduğu sayılarla 18-18 beraberliği yakalayan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol A Takımı yirmili sayılara da önde giren taraf oldu. Çok çekişmeli geçen karşılaşmada skor 24-24 olunca uzatmalar oynandı. Son sayılarda rakibine nazaran daha az hata yapan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı zorlu geçen karşılaşmanın ikinci setini 27-25 alarak setlerde durumu 2-0 yaptı.
ÜÇÜNCÜ GALİBİYETLERİNİ ALDILAR
İlk iki seti alarak üçüncü sete moralli başlayan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı Feray ve Yağmur ile bulduğu sayılarla öne geçti. Takım olarak iyi mücadele eden Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı, Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol A Takımı karşısında ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Servislerde etkili olan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı üstünlüğü eline alarak rakibine öne geçme şansı vermedi. Yirmili sayılara girildiğinde aradaki sayı farkını ikiye düşüren Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol A Takımı daha fazla direnemedi. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı üçüncü seti de Gözde ve Fatma ile bulduğu sayılarla 25-21 kazandı.

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10