Savcıya yapılan saldırı Türkiye’ye yapılmıştır

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, düzenlediği basın toplantısında “Ağrı Doğubeyazıt’ta 5 Şubat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastaned

Çerkezköy 9.02.2012 19:30:00 0
Savcıya yapılan saldırı Türkiye’ye yapılmıştır
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, düzenlediği basın toplantısında “Ağrı Doğubeyazıt’ta 5 Şubat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ın ailesi nezdinde yargı camiasına ve adalet çatısı altında hukukun üstünlüğü ilkesi ile çakallara karşı mücadele eden adalet camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.                                                            
SALDIRIYI KINADI
Çirkin saldırıyı kınayan Ordu, savcıya yapılan saldırının hukuk ve adalete ve neticesinde Türkiye’ye yapılmış bir saldırı olduğunu belirterek “Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde ülkemizin adaletini ve hukukunu temsil eden Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, yapılan saldırı sonucu yedi şubatta Allah’ın rahmetine kavuşmuştur. Ailesine, tüm adalet ve hukuku temsil eden arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Böyle bir olay Türkiye’nin adaletine ve hukukuna yapılmış bir saldırı demektir” dedi.
‘ÇAKIL TAŞI BİLE YAŞAYAMAZ’
Birilerinin bunu hukuk ve adaleti temsil ettiği için basit görebileceğini söyleyen Ordu, “Adalet ve hukukun olmadığı yerde bırakın canlıları, çakıl taşının dahi yaşayamayacağını herkes bilmelidir. Rahmetli kılıç’ın ailesi nezdinde tüm yargı camiasına adalet ve hukuku temsil eden herkese başsağlığı diliyoruz” dedi.                                                            

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10