Olaylar bizi psikolojik olarak etkiledi

Aroma Bayanlar Voleybol 2. lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı hafta sonu büyük olaylarla geçen Sarıyer maçının ardından, cumartesi günü oynanacak Arkasspor Bayan Voley

9.02.2012 19:31:00 0
Olaylar bizi psikolojik olarak etkiledi

 Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren, antrenmandan önce oyuncularını toplayarak Arkasspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasına konsantre olmalarını istedi.

NEREYE BAKSAK KÜFÜR EDİYORLAR
Geçen hafta Sarıyer deplasmanında setlerde 2-0 öndeyken seyircinin hakemi baskı altına alması sonucu karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Nihal Çalışkan, “Sarıyer maçında çok talihsiz olaylar yaşadık. Bazı internet sitelerinde suçlu olarak bizi gösteriyorlar. Kafamızı ne tarafa çevirirsek küfür ediyorlardı. Üzerimize birçok dolu su şişesi attılar. Psikolojik olarak çok etkilendik. Üçüncü setin ardından yaşanan bu olaylar maçı kaybetmemize neden oldu” dedi.
BU DURUM BİZİ ETKİLEDİ
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının tecrübeli Kaptanı Nihal Çalışkan, Sarıyer maçının tam 161 dakika oynandığını hatırlatarak, “Bizim içinde Sarıyer Belediyespor içinde çok önemli bir maçtı. Maça çok iyi başladık, takım olarak çok iyi mücadele ettik. Çıkan olaylar ve maçın uzaması bizi çok etkiledi ama biran önce toparlanıp Arkasspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasını almak istiyoruz” dedi.
ARTIK KAYBEDECEK PUANIMIZ YOK
Sarıyer Belediyespor maçında arkadaşlarını yalnız bırakmayıp sakat sakat oynayan Nihal, kendisinin ve diğer sakatlıkları olan arkadaşlarının durumunun iyi olduğunu belirterek, Arkas Spor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasına tam kadro çıkacaklarını söyledi. Kendisini iyi hissettiğini söyleyen Kaptan Nihal Çalışkan, “Ligin başından beri tek bir hedefimiz vardı. Buda birinci lige çıkmaktı. Bunun için hala çok umutlu ve inançlıyız. İkinci yarıda Çanakkale ve Sarıyer Belediyespor deplasmanlarında puan kaybettik. Artık başka kaybedecek puanımız yok. Önümüzdeki maçları kazanıp gruplara oradan da birinci lige çıkacağız” dedi.
Haber: Sedat KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10