Parkı gündüz müşterilere, gece kimsesizlere açtı

Çerkezköy’de kalacak yeri olmayanlara kapısını açan Yunus Emre Parkı Çay Bahçesi İşletmecisi Emrah Karaca, kış mevsimi sonuna kadar kalacak yeri olmayanları misafir edeceğini söyledi. Gece 23.00’da

Çerkezköy 9.02.2012 19:33:00 0
Parkı gündüz müşterilere, gece kimsesizlere açtı

 Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki Yunus Emre Çay Bahçesi’nin işletmecisi Emrah Karaca, soğuk kış günlerinde kalacak yeri olmayanları, işletmesinde misafir edecek.

KİMSE SOKAKTA KALMASIN
Soğuk havalarda kalacak yeri olmayanların 23.00-08.00 saatleri arasında Yunus Emre Parkı Çay Bahçesi’nde kalabileceğini ifade eden işletmeci Emrah Karaca, işletmede kalacak olan Çerkezköylülere sınırsız sıcak içecek ve gece saat 03:00’da da çorba ikramında bulunacaklarını söyledi. Geçmişte bir kişinin soğuktan donarak hayatını kaybettiğini hatırlatan Emrah Karaca, soğuk kış günlerinde kimsenin mağdur olmaması için böyle bir uygulama yapmaya karar verdiğini söyledi.
HERKESE ÖRNEK OLSUN
“Birileri kış günlerinde sıcak evinde oturup karnını doyurabiliyorken, kimilerinin de dışarıda açlıkla ve soğuk hava koşullarıyla mücadele etmeye çalıştığını unutmamalıyız” diyen Emrah Karaca, bu uygulamanın herkese örnek olması gerektiğini ifade ederek, kış mevsimi bitene kadar bu uygulamaya devam edeceklerini belirtti.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10