Çerkezköyspor’da tek hedef galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda 15..hafta karşılaşmasında Vitraspor’a konuk olacak. Ligin ikinci devresinde aldığı beraberliklerle ağır yara alan Çerkez

10.02.2012 18:08:00 0
Çerkezköyspor’da tek hedef galibiyet
3.Lig’i hedefleyen Çerkezköyspor hafta sonunda ligin alt sıralarında bulunan Vitraspor’a konuk olacak.
İKİ BERABERLİK ALDI
Ligin ikinci devresine Çorlu Gençlerbirliğispor beraberliği ile başlayan Çerkezköyspor bir sonraki hafta deplasmanda Adapazarıspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan Çerkezköyspor golden kısa bir süre sonra beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen galibiyet golünü bulamayan Çerkezköyspor karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı. Hafta içinde 13.hafta Silivrispor karşılaşması ise hava muhalefeti nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.
İLK MAÇI KAZANDI
Ev sahibi ekip Vitraspor ise bir önceki hafta evinde Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ev sahibi ekip Vitraspor rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olmayarak karşılaşmadan 4-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Çerkezköyspor ile Vitraspor arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmada gülen temsilcimiz olmuştu. Rakibi karşısında ilk devrede bulduğu golle galip ayrılan temsilcimiz bu sonuçla ligdeki ilk üç puanını almıştı.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Vitraspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanlarla başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından Bilecik’e hareket etti. Zirve yarışından kopmamak için Vitraspor deplasmanından üç puan ile ayrılmak istediklerini belirten Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Ligde üst üste iki beraberlik alarak puan kaybı yaşadık. Hafta içinde Silivrispor karşılaşmamız ertelendi. Bu hafta galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Takımda Gökhan ve Şafak’ın sakatlıkları devam ediyor” diye konuştu.
13.30’DA BAŞLAYACAK
Vitraspor ile Çerkezköyspor Pazar günü saat 13.30’da Bilecik Sahası’nda karşı karşıya gelecek.
4 KARŞILAŞMA DAHA VAR
Haftaya lider durumda giren F.Karagümrükspor ise evinde Adapazarıspor’u konuk edecek. Vefa Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Haftaya ikinci sırada giren Sultanbeyli Belediyespor ise evinde Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. 75.Yıl Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise Pazar günü 14.30’da başlayacak. Zirve yarışından uzaklaşan Silivrispor ise hafta sonunda deplasmanda Akyazıspor’a konuk olacak. Akyazı Atatürk Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 13.30’da başlayacak. Haftanın son karşılaşmasında ise Pazar günü Garajlar Taçspor ile Yeniköyspor karşı karşıya gelecek.
HAFTANIN MAÇLARI
Vitraspor-Çerkezköyspor
Garajlar Taçspor-Yeniköyspor
Akyazıspor-Silivrispor
F.Karagümrükspor-Adapazarıspor
Sultanbeyli Belediyespor-Çorlu Gençlerbirliği
 
 
 
12.GRUP PUAN DURUMU
1-F.Karagümrükspor 24
2-Sultanbeyli Belediyespor 23
3-Adapazarıspor 20
4-Silivrispor 19
5-Akyazıspor 18
6-Çorlu Gençlerbirliğispor 18
7-Yeniköyspor 18
8-Çerkezköyspor 17
9-Beşyüzevlerspor 14
10-Garajlar Taçspor 14
11-Vitraspor 2
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10