Kapaklıspor kritik virajda

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor son hafta karşılaşmasında şampiyonluğun iddialı ismi Ulaş Belediyespor karşısında puan arayacak. Haftaya 37 puanla lider durumda giren Ulaş Belediyespo

10.02.2012 18:27:00 0
Kapaklıspor kritik virajda

 Kapaklıspor ligin on sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Sezona müthiş bir başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile zirve yarışından uzaklaşan Kapaklıspor son hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor’a konuk olacak. Güçlü rakibi karşısında puan ile ayrılmak isteyen Kapaklıspor son hafta karışlaşmasında deplasmanda Sarayspor’u rahat bir oyunun ardından 7-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı.

 

ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

 

Haftaya 37 puanla ikinci sırada bulunan Kızılpınar Belediyespor’dan bir maç fazlasıyla dört puan önde durumda olan Ulaş Belediyespor’da ise tüm hesaplar şampiyonluk üstüne kuruldu. Şalgamlı Belediyspor karşısında rakibi farklı galibiyet ile ayrılarak son haftaya avantajlı durumda giren Ulaş Belediyespor Kapaklıspor’u mağlup ederek 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak kapatmak istiyor.

 

“DİĞER MAÇLAR BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

 

Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyerek “Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle takım olarak kendimize geldik. Ulaş Belediyespor’un şampiyonluk maçı olduğunu biliyoruz. Ama biz takım olarak diğer maçlara çıktığımız gibi bu karşılaşmadan da puan yada puanlarla ayrılarak ligi iyi bitirmek istiyoruz.” dedi.

 

MAÇ 13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Ulaş Belediyespor ile Kapaklıspor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 15.00’de oynanması planlanan karşılaşmanın büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor.

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10