Sitespor, Malkara’da üç puan arayacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig 10.hafta karşılaşmasında kendi sahasında Marmaracıkspor ile berabere kalan Sitespor, yarın Malkaraspor deplasmanına çıkacak. İyi bir mücadele etmesine rağmen karşılaşmanÄ?

10.02.2012 18:35:00 0
Sitespor, Malkara’da üç puan arayacak

 Tekirdağ Süper Amatör Ligde oynadığı on karşılaşmada iki galibiyet, iki beraberlik ve altı mağlubiyet ile sekiz puanla Ligin alt sıralarında bulunan Sitespor, Ligde bir galibiyet, üç beraberlik ve altı mağlubiyet ile altı puandaki Malkaraspor ile karşı karşıya gelecek.

 

SİTESPOR  DAHA ETKİLİ OYNADI

 

Bir önceki hafta kendi evinde Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelen Sitespor karşılaşmaya etkili başladı. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla tamamlandı. Rakibine göre daha etkili oyun sergileyen Sitespor, ilk devrenin kalan dakikalarında ataklarını sıklaştırdı. Ligde aradığı çıkışı bir türlü bulamayan Sitespor, karşılaşmada da etkili oyun oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun büyük kısmı orta alanda geçti ve iki takımda etkili bir atak gerçekleştiremedi.

 

İLK YARIDA GOL YOK

 

İki takımında ara ara ataklar gerçekleştirdiği karşılaşmada çok net bir gol pozisyonu olmadı. İlk yarının son dakikalarına gelindiğinde ev sahibi ekip Sitespor oyunun yönünü rakip kaleye doğru yıkarken, konuk ekip Marmaracıkspor ise kontra ataklarla gol aradı. İki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca, karşılaşmanın hakemi ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı. Karşılaşmada ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

MARMARACIKSPOR ÖNE GEÇTİ

 

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Marmaracıkspor etkili başladı. İlk devre kontrollü oyun oynayıp ara ara kontra ataklarla gol arayan Marmaracıkspor, ikinci yarıya hızlı başladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında gelişen konuk ekip atağında Marmaracıkspor Barış’ın ayağından gol bularak 0-1 öne geçmeyi başardı. Golün ardından büyük sevinç yaşayan Marmaracıkspor oyuncuları, ikinci yarının kalan dakikalarında kontrollü bir oyun oynayarak karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istedi.

 

SİTESPOR BERABERLİĞİ SAĞLADI

 

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında ikinci golü arayan Marmaracıkspor ikinci yarının ilerleyen dakikalarında ataklarını sıklaştırdı. Sitespor ise tüm hatlarıyla büyük bir risk alarak rakip kaleye kontra atakla çıkarak beraberlik golünü aradı. Son dakikalarda taraftarında desteğini alarak oyunu rakip kaleye yıkan Sitespor beraberlik golünü Erdoğan ile buldu.

 

‘MALKARA’DAN ÜÇPUAN İLE DÖNMELİYİZ’

 

Bu sonuçlarla ligde sekiz puanla sekizinci sıraya düşen Sitespor, yarın Ligin son sırasında bulunan Malkaraspor’u yenerek üst sıralara çıkmak istiyor. Deplasmana mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “kendi sahamızda kazanmamız gereken maçtan beraberlik ile ayrıldık. Bu maçı yenerek üst sıralara doğru çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

Haber / Sedat KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10