TRAKYAKENT encümeni toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent Encümen Toplantısı Tekirdağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde Belediye encümen toplantı salonuna yapıldı.

Tekirdağ 10.02.2012 18:37:00 0
TRAKYAKENT encümeni toplandı

 Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent Encümen Toplantısı Tekirdağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde Belediye encümen toplantı salonuna yapıldı.

ENCÜMEN ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ
Toplantıya, Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz ile Birlik Müdürü Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz,  Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen, Trakyakent üyesi Banarlı Belediye Başkanı Selami Altınay ve birlik personeli katıldı. Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Adem Dalgıç, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek görüş ve önerilerini dile getirdi.
TOPLANTI PROGRAMLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Bulgaristan Ulusal Belediye Çalışanları Birliği’nden gelen davetler, Sofya şehrinde düzenlenecek olan Kamu-Özel İşbirliği konulu Forumu ile Güneydoğu Avrupa Etkinlikleri adı altında yine Sofya’da açılacak olan Via Expo Kongre ve Fuarı toplantım da görüşülürken, bu organizasyonlar dahilinde Sofya Via Expo Kongre ve Fuar programı çerçevesinde “Yenilenebilir Enerji, Enerji Verimliliği, Atık Yönetimi ve Çevre” konulu toplantı programları gerçekleştirileceği ifade edildi.
EĞİTİM PROTOKOLÜ HAZIRLANACAK
Birlik yönetimi, Üye Belediyeler ile eğitim protokolü hazırlayarak, eğitim hizmeti verilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunurken, yapılacak olan eğitim programlarında Trakyakent Belediyeler Birliği’nin öncü kuruluş konumunda yer alması konusu görüşülerek karara bağlandı.
Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10