Taraftarın desteği galibiyeti kolaylaştırdı

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı evinde Arkasspor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında ilk seti basit hatalarla kaybeden Çerke

Çerkezköy 12.02.2012 10:47:00 0
Taraftarın desteği galibiyeti kolaylaştırdı

 17.hafta karşılaşmasında Arkasspor Bayan Voleybol Takımını konuk eden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı çok zorlandığı karşılaşmada taraftarının desteği ile karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi.

 
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ligin 17.hafta karşılaşmasında Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Serpil, Nihal,  Serpil Tek, Rozova, Duygu, Trach, Maral, Filiz ve Mine kadrosu ile mücadele ederken, konuk ekip Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ise Cansın, Tuğba,Gamze, Gülsüm, Meltem, Dilara, Banu, Tercan,Cansu, Bilge, Deniz, Ayşin kadrosu ile karşılaşmaya çıktı. Karşılaşmaya Çerkezköy halkı büyük ilgi gösterirken, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz’de Sultanları yalnız bırakmadı.
ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ OLDU
Karşılaşmaya iyi başlayan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Nihal ile bulduğu sayı ile maçın ilk sayısını kazandı. Konuk ekip Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ise Gamze’nin etkili smacı ile karşılaşmada eşitliği sağladı. Hücumda ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Trach’ın sayısı ile tekrar öne geçti. Ortadan hücumlarla etkili olmaya çalışan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımına Deniz’in sayıları ile karşılık vermeye çalışan Arkasspor Bayan Voleybol Takımı rakibini yakalamakta zorlandı.
KONUK EKİP YAKALADI
Rozava ve Trach ile sayılar bulmaya devam eden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı skoru bir anda 6-3 yaptı. Rozova’nın etkili hücumu ile bir sayı daha bulan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımına Arkasspor Bayan Voleybol Takımı’ndan Cansu karşılık verdi. Rakibinin basit hatası ile bir sayı daha bulan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. İlk teknik molanın ardından  Rozava’nın servis hatasında bir sayı bulan konuk ekip arka arkaya sayılar bularak skoru eşitlemeyi bildi(8-8) Filiz’in sert smacı ile karşılaşmada tekrar öne geçen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Nihal ve Maral’ın bloğu ile farkı ikiye çıkardı.
ÇERKEZKÖYSPOR FARKI ÜÇE ÇIKARDI
Rozova ile bir sayı daha bularak farkı üçe çıkaran Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı’nın etkili oyunu karşısında Arkasspor Bayan Voleybol Takımı mola aldı. Molanın ardından çabuk toparlanan konuk ekip Deniz ve Cansu’nun ortadan hücumları ile skoru bir anda eşitledi. Karşılaşmanın ilk setinin kalan dakikalarında etkili olan Çerkezköyspor Trach, Rozova ve Filiz ile bulduğu sayılarla skoru 14-11 yaptı. Etkili hücumlarla sayı almasına rağmen çok basit hatalar yapan Sultanlar üst üste sayılar kaybetti. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Arkasspor Bayan Voleybol Takımı rakibini yakaladı 14-14. Trach’ın etkili smacı ile tekrar toparlanan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Arkasspor Bayan Voleybol Takımının yaptığı basit hata ile birlikte ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi.
ÇERKEZKÖYSPOR SONUNU GETİREMEDİ
Her iki takımında etkili bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada Cansın ile etkili olan Arkasspor’a etkili savunma ile karşılık veren Sultanlar bulduğu sayılarla birlikte skoru 19-15 yaptı. 20’li sayılara Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı 20-16’lık üstünlükle girdi.Farkı dört sayıya kadar çıkartan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı skorun 22-19’a gelmesi ile birlikte durakladı. Rakibinin aldığı molanın ardından hücumda varlık gösteremeyen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı rakibinin üst üste gelen etkili hücumları karşısında çaresiz kaldı.
 İLK SETİ KAYBETTİ
Skorun 22-23’e gelmesi ile birlikte Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren mola aldı.Rakibinin etkili hücumları karşısında etkinliği kaybeden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Deniz’in etkili smacı ile oyun disiplininden koptu. Arkasspor Bayan Voleybol Takımının kullandığı serviste topu çıkartamayan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ilk seti rakibine hediye etti (22-25)
İLK TEKNİK MOLAYA ARKASSPOR ÖNDE GİRDİ
Karşılaşmanın ilk setini son dakikalarda yaptığı hatalarla kaybeden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ikinci sette taraftarının desteğini arkasına alarak etkili başladı. Rozova ve Nihal’ın bloğu ile karşılaşmada 2-0 öne geçen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı devamını getiremedi. Konuk ekip Arkasspor Bayan Voleybol Takımı bulduğu sayı ile farkı bire indirdi. İkinci setin ilk bölümleri karşılıklı sayılarla geçti.Filiz ve Rozova ile bulduğu sayılarla Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı skoru 5-3 yaptı. Çabuk toparlanan Arkasspor Bayan Voleybol Takımı Gamze ile etkili olmaya başladı. Filiz ile rakibine karşılık veren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı karşısında Gamze ile üst üste üç sayı bulan konuk ekip Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-7 önde girdi.
ARKASSPOR ETKİLİ OLDU
Filiz’in blok autu ile skoru eşitleyen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Rozova’nın basit hatası ile sayı kaybetti.(8-9). Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının Rozova ve Duygu ile bulduğu sayılara konuk ekip Arkasspor Bayan Voleybol Takımı karşılık vermekte zorlanmadı. Karşılıklı sayılarla geçen karşılaşmanın ikinci setinin ilerleyen dakikalarında Cansu, Deniz ve Gamze üçlüsü ile etkili olan Arkasspor Bayan Voleybol Takımı skoru 15-13 yaptı. Rozova’nın etkili hücumu ile farkı bire indiren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımına Ayşin ile karşılık veren Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-14 üstünlükle girdi.
SETLERDE DURUM 1-1 OLDU
Filiz ve Rozava’nın çaprazdan sayıları ile kendine gelen temsilcimizin iyi oyunu karşısında Arkasspor Bayan Voleybol Takımı mola aldı. Trach’ın sert vuruşu ile Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı uzun süreden sonra tekrar öne geçti. (18-17).Müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 20’li sayıları karşılıklı sayılara sahne oldu. Rozova’nın müthiş smaçları ve taraftarının desteği ile kendine gelen Sultanlar üst üste bulduğu sayılarla birlikte skoru bir anda 22-18’e getirdi. Sette hakimiyeti kaybeden rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Rozova ile bir sayı daha bularak skoru 24-18 yaptı. Nihal’ın servisinden bir sayı daha kazanan Sultanlar seti 25-18 kazanarak skoru 1-1 yaptı.
FARKI AÇTIK
Setlerde 1-1 beraberliği yakalayan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı stresli çıktığı karşılaşmanın üçüncü setine geride başladı. Konuk ekip Arkasspor Bayan Voleybol Takımının sayısına Duygu ve Rozova’nın smacı  ile karşılık veren temsilcimiz öne geçmeyi başardı. Trach ve Filiz’in smaçları ile birinci teknik molaya 8-3 önde giren temsilcimiz, teknik molanın ardından Rozava ile beş sayı bulunca konuk ekip mola aldı. Duygu ve Rozava’nın bloğu ile ikinci teknik molaya da önde giren temsilcimiz, üçüncü sette oyunun kontrolünü tamamen eline almış oldu.
2-1 ÖNE GEÇTİK
Takım olarak çok iyi mücadele eden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı yirmili sayılara 10 sayı farklı girmeyi bildi. Rakip takım Arkasspor Bayan Voleybol Takımının oyun disiplininden kopmasını iyi değerlendiren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Trach ve Rozova ile sayılar bularak karşılaşmanın üçüncü setini 25-13 önde tamamladı. Bu sette mükemmel bir oyun ortaya koyan Sultanları ayakta alkışlayan seyirciler karşılaşmanın başından sonuna kadar takımlarının yanında oldular.
STRES ALTINDA OYNADILAR
Bu saatten sonra puan kaybına tahammülü olmayan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı büyük stresle çıktığı karşılaşmada 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanıp 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın dördüncü setine konuk ekip Arkasspor Bayan Voleybol Takımı başladı. Dördüncü sete kötü başlayan temsilcimiz rakibi karşısında 3-0 geri düştü. Art arda hatalar yapan temsilcimiz karşılaşmanın dördüncü setinde 7-1 geri düştü. Trach ve Duygu ile bloklarla etkili olan temsilcimiz Rozava ile bulduğu etkili hücumla farkı üç sayıya kadar indirdi (4-7). Bir sayı daha bulan konuk ekip karşılaşmanın dördüncü setinin ilk teknik molasına 8-4 önde girdi.
FARK AÇILDI
Hücumda bu sette varlık gösteremeyen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı üst üste hatalar yapmaya devam etti. Tercan ve Deniz ile sayılar bulmaya devam eden Arkasspor Bayan Voleybol Takımı skoru 11-6’ya getirdi. Maral, Trach ve Filiz’in sayıları ile tekrar toparlanan Sultanların iyi oyunu karşısında Arkasspor Bayan Voleybol Takımı mola aldı. Molanın ardından Maral ile ortadan bir sayı daha kazanan temsilcimiz farkı bir sayıya indirdi (10-11). Trach’ın servis hatası ve Nihal’ın ortadan hücumu ile sayı kaybeden Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı aradaki sayı farkının açılmasına engel olamadı. Filiz’in etkili smacına Gamze ile karşılık veren Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-11’lik üstünlükle girdi.
SULTANLAR TOPARLANDI
Teknik molanın ardından toparlanan Sultanlar Rozova ve Maral’ın servisinden kazandığı üç sayı ile skoru 16-14’e getirdi. Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının toparlanması ile birlikte Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ikinci kez mola aldı. Karşılaşmanın kalan dakikaları ise karşılıklı sayılarla geçti. Karşılaşmanın dördüncü setinde yirmili sayılara 16-20 geride giren temsilcimize bu dakikalarda seyirci tarafından büyük destek geldi. Antrenör Tayfun Pişiren’in aldığı molanın ardından tekrar kendine gelen Sultanlar Duygu’nun kullandığı servislerle üst üste sayılar bulmaya başladı.
GALİBİYET İLE AYRILDIK
Peş peşe bulduğu üç sayı ile skoru eşitleyen Sultanlar, Arkasspor Bayan Voleybol Takımının hücumda yaptığı hata ile sette ilk kez öne geçti(21-20). Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın dördüncü setinin sonlarına doğru Duygu’nun servisinden bir sayı daha kazanan temsilcimiz Filiz’in etkili smacı ile skoru 23-21’e getirdi. Trach’ın sayısına Gamze ile karşılık veren Arkasspor Bayan Voleybol Takımı skoru 24-22’ye getirdi. Taraftarının alkışları eşliğinde Filiz ile bir sayı daha bulan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı gitti denilen seti 25-22 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galibiyet ile ayrıldı. 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10