Tekirdağspor Şarköy’ü iki golle geçti

Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun iddialı ismi Tekirdağspor ligin 11.hafta karşılaşmasında evinde Şarköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor karşılaÅ?

13.02.2012 20:04:00 0
Tekirdağspor Şarköy’ü iki golle geçti

 Tekirdağ 13.Kasım Sentetik Çim Sahas’nda oynanan karşılaşma saat 13.00’de başladı. Zorlu karşılaşmayı ise Taner Demir, Murat Ceyhan ve Ceyhun Topçu hakem üçlüsü yönetti.  Karşılaşmaya ev sahibi ekip Tekirdağspor Furkan**, Barış Pınar**(76'' Şener*), Başar***, Şamil***, Burak Boz**, Yasin***, Burçak***, Taygun**, Celil***, İslam**(Burak Yüksel?), Seçkin**(76'' Barış Demircan?) kadrosu ile çıkarken, Şarköyspor ise Emre*, Gürsu*, Cevat*, Gökhan**, Nail*, Ahmet**, Eray**, Tolga**(46'' Hasan Koç*), Nazif**(90'' Kadir?), Tarkan*(61'' İbrahim*), Hasan Güleç** kadrosu ile mücadele etti.

FARK İKİYE ÇIKTI
Karşılaşmaya etkili başlayan Tekirdağspor taraftarının desteği ile galibiyet golünü aradı. Orta alanda iyi bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor ataklarının karşılığını 32.dakikada aldı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Yasin Keser düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Tekirdağspor ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. Rakip kaleyi abluka altına alan Tekirdağspor 42.dakikada tecrübeli oyuncusu Celil Sağır’ın şık golü ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
TEKİRDAĞSPOR 3 PUAN İLE TAMAMLADI
İlk devreyi iki farklı önde tamamlayan Tekirdağspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, oyun disiplininden kopmayan Şarköyspor ise ikinci devre cesur bir futbol ortaya koydu. Rakibi karşısında bu devre hata yapmayan Şarköyspor 67.dakikada Nazif’in ayağından bir gol bularak umutlandı. Rakip kalede etkili olmasına rağmen Şarköyspor kalan dakikalarda beraberlik için geliştirdiği ataklarda Hasan Güleç ile önemli pozisyonları değerlendiremedi. Tekirdağspor’da oyuna sonradan dahil olan Barış Demircan rakibine yaptığı hareket nedeniyle 83.dakikada kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Tekirdağspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10