Sitespor Malkara’dan bir puanla döndü

Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Sitespor hafta sonunda deplasmanda Malkaraspor’a konuk oldu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sitespor karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılarak haftayı b

13.02.2012 20:10:00 0
Sitespor Malkara’dan bir puanla döndü

 Süper Amatör Lig’de düşme hattını ilgilendiren maçta temsilcimiz Sitespor Malkaraspor ile puanları paylaştı.

13.00’DE BAŞLADI
2011-2012 sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi 11. hafta maçında Malkaraspor ile Sitespor Pazar günü saat 13.00'de Malkara 14 Kasım Stadı'nda karşı karşıya geldi. Barış Çardaklı, Cüneyt Gülşen, Serhat Ekmekçi hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya temsilcimiz Sitespor 1- Rahmi, 2- Volkan, 3- İbrahim, 4- Uğur, 5- Cihan, 6- Kaan, 7- Utku, 8- Bora, 9- Erdoğan, 10- Fuat, 11- Olcay ilk onbiriyle çıkarken. Malkaraspor ise 1- Ozan Güven, 2- Erdem Aydın, 3- Erhan Çıkman, 4- Kubilay Demirci, 5- Uğurcan Şenol, 6- Özgür Duğuran, 7- Cihangir Gürsoy, 8- Esen Çelik, 9- Muzaffer Çam, 10- Ufuk İzgi, 11- Emir Atlı kadrosu ile mücadele etti.
MALKARASPOR ÖNE GEÇTİ  
Konuk ekip Sitespor’un başlama vuruşuyla başlanan mücadele Malkaraspor’un presiyle sürdü. Pres sonucu topa sahip olan Malkaraspor karşılaşmanın 3. dakikasında ceza sahası içine giren Emir'in yere düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Cihangir Gürsoy gole çevirince Malkaraspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın henüz üçüncü dakikasında kalelerinde gördükleri golle mağlup duruma düşen  temsilcimiz Sitespor çabuk toparlanma çabasına girdi. Sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü arayan temsilcimiz girdiği pozisyonları cömertçe harcadı.
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Beraberlik golü için rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor arzuladığı beraberlik golünü 35.dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde topa en son dokunan İbrahim düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda giderek arttı. Taraftarının desteği ile ikinci gol için Malkaraspor organize ataklar geliştirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.
MALKARA TEKRAR ÖNE GEÇTİ
Maçın ikinci yarısına Malkaraspor’un santra vuruşuyla başlandı, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili ve hızlı başlayan takım Malkaraspor oldu. Etkili ataklarla rakip kalede çoğalan Malkaraspor, 48.dakikada tekrar öne geçti. Sol çaprazdan ceza sahası yayı çizgisine açılan ortayı uzaklaştırmaya çalışan Çerkezköy Sitespor defansı topu uzaklaştıramadı ve top Malkaraspor oyuncusu Emir Atlı’nın önünde kaldı. Yaşanan karambolde topu önünde bulan Emir Atlı dakika 48’de topu filelerle buluşturdu ve bu sezon Malkaraspor'la çıktığı ilk maçta golünü atmış oldu ve maçta bir kez daha ev sahibi ekip öne geçti (2-1).
SİTESPOR YÜKLENDİ
Maçta bir türlü öne geçme fırsatını yaşayamayan Sitespor golden iki dakika sonra etkili bir atakla sağ kanattan Malkaraspor yarı alanına girdi. Ancak hatalı paslaşmalar sonucu topu rakip defansa kaptırdılar. Malkaraspor sahip oldukları topu kendi ceza sahası içinde riskli paslaşmalarla sürdürdü. Bunu fırsat bilen Sitespor pres yapmaya başladı ve Esen rakibinden çaldığı topu bekletmeden Ufuk’a aktardı. Ufuk etkili bir vuruşla topu köşeye gönderdi ancak kaleci Ozan mükemmel bir refleksle topu kornere çeldi.
SİTESPOR BERABERLİĞİ YAKALADI
Sitespor ikinci yarı maça ortak olma çabasını 56. dakikada Olcay’ın attığı golle buldu. Kontra atakla Malkaraspor yarı alanına giren Sitespor oyuncusu Fuat, kaleyi cepheden gördü ve 30 metreden vuruşunu yaptı. Üst direğe çarpan top, ceza sahası içinde bekleyen Sitespor forveti Olcay’ın önüne düştü. Düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderen Olcay maçta tekrar skoru eşitledi ve durum 2-2 oldu.
MALKARASPOR ÜÇÜNCÜ GOLÜ ARADI  
Karşılaşmada bir türlü skor üstünlüğünü koruyamayan Malkaraspor kalan dakikalarda duran toplardan ümit aradı. Dakika 64’te ceza sahasının 1-2 metre sağ çaprazında düşürülen Cihangir’le kazanılan serbest vuruşu kullanmaya Erhan geldi. Topun başına geçen Erhan sert ve etkili bir vuruş yaptı ancak Sitespor kalecisi Rahmi kapattığı köşeye gelen topa çok rahat sahip oldu. Serbest vuruştan yararlanamayan Malkaraspor dakika 65’te bir kez daha etkili oldu. Savunmada iki kişiyle yakalanan Sitespor kalelerinde büyük bir tehlike gördü. 2’ye 2 oluşan pozisyonda Ufuk daha müsait pozisyonda bulunan Esen’i gördü ve yerden güzel bir pasla topu Esen’le buluşturdu. Topla buluşan Esen bekletmeden vuruşunu yaptı ve gol olması beklenen pozisyonu kaleci Rahmi bozdu ve topu kornere çeldi. Kullanılan kornerin ardından kaleci Rahmi çift yumrukla topu Sitespor ceza sahasından uzaklaştırdı.
MALKARASPOR POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ
Malkaraspor 60. dakikalarda gerçekleştirdiği etkili ataklarla golle burun buruna geliyordu ancak beklenen gol bir türlü gelmedi. Dakika 66’da çok net bir gol pozisyonunu Esen’le değerlendiremeyen Malkaraspor fırsatları elinin tersiyle itiyordu. Muzaffer ve Ufuk’un verkaçlarıyla topla buluşan Muzaffer, Çerkezköy Sitespor ceza sahası içinde boş durumda olan Esen’i gördü ve içeri ortaladığı topu Esen’le buluşturdu. Gelen topa sert bir kafa vuruşu yapan Esen, topu kale direğinin hemen yanından dışarı gönderdi. Mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan Malkaraspor’da dakikalar ilerledikçe moraller düşüyordu. Rakibi karşısında kontrollü bir oyun ortaya koyan Sitespor ise kalan dakikalarda kontra ataklarla üçüncü golü aradı.
2-2 SONA ERDİ
Dakika 80’de Sitespor kale sahası içinde yaşanan karambolde Sitespor defansı üst üste 3 topu kale önünden çıkarmayı başardı. Ufuk’la gelişen atakta kaleci Rahmi’yi çalımlayan Ufuk dengesini kaybetti ve dengesiz bir vuruş yaptı. Kaleci Rahmi zorlukla topu çıkardı. Dönen topu tamamlamak isteyen Nurullah vuruşunu yaptı, ancak Sitespor defansı topun ağlarla buluşmasını engelledi. Geri dönen topa son olarak Özgür dokundu ancak bu pozisyonda da Sitespor defansı başarılıydı ve topu ceza sahası içinden çıkarmayı başardılar. Maçta 90+4 oynanırken Malkaraspor forveti Ufuk çok net bir pozisyon yakaladı, ceza sahası önünde rakibini oyundan düşüren Ufuk'un şutu az farkla üstten auta çıktı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sona erdi. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10