Çerkezköyspor Silivrispor’u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta kötü hava koşullarından dolayı daha önce iki kez ertelenen Çerkezköyspor-Silivrispor karşılaşması bugün oynanacak. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.30’

14.02.2012 19:13:00 0
Çerkezköyspor Silivrispor’u konuk edecek

 Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta zirve mücadelesi veren Çerkezköyspor evinde Silivrispor’u konuk edecek.

BUGÜN OYNANACAK
29 Ocak tarihinde oynanması planlanan Çerkezköyspor-Silivrispor karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle 8 Şubat tarihine ertelenen maç, o tarihte sahanın karla kaplı olmasından dolayı bir kez daha tehir edilmişti. Daha önce iki kez ertelenen bu karşılaşma eğer saha şartları müsait olursa bugün oynanacak.
8.SIRADA BULUNUYOR
Hafta sonunda Vitraspor karşılaşması ertelenen Çerkezköyspor Silivrispor’u mağlup ederek üst sıralara çıkmayı planlıyor. Silivrispor müsabakası hazırlıklarını hafta içi yaptığı idmanlarla tamamlayan temsilcimiz Çerkezköyspor Silivrispor karşısına mutlak üç puan parolası ile çıkacak. Ligde oynadığı 12 karşılaşmada beş galibiyet iki beraberlik ve beş yenilgi alan Çerkezköyspor ligde 17 puanla sekizinci sırada yer alıyor.
22 PUANI BULUNUYOR
Ligin ilk devresini lider olarak tamamlayan ancak ikinci devreye aldığı mağlubiyet ile zirve yarışından uzaklaşan Silivrispor ise alacağı puan yada puanlarla zirveden kopmak istemiyor.
Silivrispor ligde oynadığı 13 karşılaşmada altı galibiyet dört beraberlik ve üç yenilgi ile 22 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”
Daha önce iki kez ertelenen Silivrispor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Silivrispor’u mağlup ederek zirve yarışından kopmak istemiyoruz. Hafta içi yaptığımız antrenmanlarla karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Şafak ve Gökhan’ın sakatlıkları devam ediyor. Silivrispor karşılaşmasında ikisinden faydalanamayacağız. Yeni transferimiz Niyazi ise lisansı geç çıktığı için bu karşılaşmada oynamayacak. Karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.
13.30’DA BAŞLAYACAK
Çerkezköyspor ile Silivrispor Bölgesel Amatör Lig 12. Grup 13.hafta erteleme karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda bugün oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10