Polisten kaçak sigara baskını

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede bulunan bir iş yerine yaptıkları baskında çeşitli markalarda 300 paket gümrük kaçağı sigara e

Çerkezköy 14.02.2012 19:23:00 0
Polisten kaçak sigara baskını

 Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede bulunan bir iş yerine yaptıkları baskında çeşitli markalarda 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili Ö.A. ve S.A. ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken kaçak sigaralara da el konuldu.Çerkezköy’de İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, terör örgütü pkknın en önemli gelir kaynaklarından olduğu bilinen kaçak sigaraya karşı mücadelesini sürdürüyor. Önceki gün bir internet kafede kaçak sigara satışı yapıldığı ihbarını alan Çerkezköy polisi harekete geçti.

 

300 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak üzerindeki bir internet kafeye baskın düzenleyen polis ekipleri, internet kafede yaptıkları aramada 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Kaçak sigara satışı ile ilgili Ö.A. ve S.A. ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, kaçak sigaralara da el konuldu. Baskında ele geçirilen kaçak sigaralar Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10