Yoğun bakımdan çıkamadı

Geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Kadir Babaçoğlu, hastanede sürdürdüğü hayat mücadelesini kaybetti.

Çerkezköy 14.02.2012 19:25:00 0
Yoğun bakımdan çıkamadı

 Geçtiğimiz hafta ekmek almak için fırına gitmek üzere evden çıkan Kadir Babaçoğlu (82), fırına girerken bir aracın çarpması sonucu düşüp kalça kemiğini kırmış ve olay yerine gelen ambulans ile Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

AMELİYATA ALINDI
Sürücüsünün vurup kaçtığı Babaçoğlu, kaldırıldığı Özel Optimed Hastanesi’nde 11 Şubat’ta bir operasyon geçirdi. Evli, üç çocuk babası ve 5 torun sahibi olan Kadir Babaçoğlu, önceki günde bacağına platin takılması için ameliyat masasına yatırıldı. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Kadir Babaçoğlu, önceki akşam saat 18.30 sıralarında hayatını kaybetti.
ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ
Ailesi ve yakınları Babaçoğlu’nun ayağa kalkmasını beklerken aldıkları ölüm haberi ile büyük bir üzüntü yaşadı. Babaçoğlu’nun cenazesi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10