Başkan Yücel, dere ıslahı için Ankara’da

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gidecek. Beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti, CHP ve MHP Tekirdağ Milletvekillerini ziyaret edecek olan Yücel, projesi hazÄ?

Çerkezköy 14.02.2012 19:29:00 0
Başkan Yücel, dere ıslahı için Ankara’da

 Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Ankara’ya gidecek.

MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET EDECEKLER
AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, üç meclis üyesi ve bir muhtardan oluşan heyetle birlikte ilk olarak 24. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevini yürüten Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Meral Akşener’i ziyaret edeceklerini ifade eden Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaettin Akbulut ve Özlem Yemişçi ile Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’i de ziyaret edeceklerini ifade etti.
“DERE ISLAHINI GÖRÜŞECEĞİZ”
Beldeden geçen ve halihazırda ıslah edilmemiş olan Karaağaç Deresi Dere Islah Uygulaması
ile ilgili belediye tarafından ıslah projeleri hazırlanmış olup ve bu projelerin Devlet Su İşleri Genel Müdürlü 11.Bölge Müdürlüğü tarafından incelenerek onaylandığını belirten Özkan Yücel, bahsi geçen Karaağaç deresinin devamında Çorlu suyuna bağlandığını ve Ergene havzası’na dahil akarsulardan biri olduğunu ifade ederek “Ergene havzasının kirliliğinin önlenmesi projeleri kapsamında ilgili derenin ıslahı ile dereye akan suların beldede sağlıksız koşullar yaratmaması amacıyla kolektör hatlarının yapılması gerekiyor. Bu konuyu da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü ile görüşeceğiz” dedi.
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10